Bo och Hope hjälper Maggie att ta reda på sanningen om hennes barn. Sprickan mellan två äktenskap växer sig allt djupare.

dool-11701

Marlena ber Brady att visa sitt stöd för John och allt han går igenom. Brady vill helst inte diskutera sin relation med sin far, men erkänner till slut att han inte tycker att John förtjänar hans stöd. Enda gångerna som John har hört av sig till honom genom åren, har varit när han vill klaga på honom. Marlena förstår Bradys motvilja, men önskar att han kunde ge John en till chans. Han behöver sin sons stöd just nu. Senare försöker Madison få Brady att berätta om sina familjeproblem, men Brady hävdar att han inte bryr sig. Madison tror nog att han bryr sig, men kanske han inte tror att John är oskyldig till anklagelserna om förskingring?

Madison får ett mystiskt telefonsamtal där hon säger till personen i andra luren att det vore ett misstag om de dök upp i Salem nu. Det skulle förstöra allt som hon har jobbat så hårt för att genomföra.

Bo och Hope gör Maggie sällskap till fertilitetskliniken där hennes ägg hamnade. De förklarar att Maggie letar efter sitt barn och ber kvinnan som sköter kliniken att berätta vem som blev befruktad med hennes barn. På grund av klinikens tystnadsplikt kan de bara bekräfta att Maggies ägg användes i en annan kvinnas IVF-befruktning, men inte röja hennes identitet. Enligt uppgift hävdade kvinnan att äggen var hennes egna. Klinikchefen kan inte avslöja något namn utan ett domstolsbeslut.

Maggie blir förtvivlad när Bo och Hope tvivlar på att de kan få något domstolsbeslut, med tanke på att ärendet är så gammalt. Bo och Hope bestämmer sig för att ta saken i egna händer och ta sig in i klinikens datorsystem.

Rafe är fortfarande upprörd över Sami och Austins nakenchock kvällen innan, och kräver att något liknande aldrig händer igen. Carrie ringer till Austin och beklagar att han fick sparken för att han försökte hjälpa henne bevisa att John är oskyldig. Carrie har en god nyhet – hon har hittat vittnet som kan bevisa att John var inlagd för operation när anklagelserna säger att han var i Paris och förskingrade pengar.

Carrie blir förvånad och irriterad när hon får veta att Austin har flyttat in hos Sami, och ber honom att hitta ett nytt hotellrum innan hon kommer hem. Sami blir irriterad när Rafe inte vill berätta vad Carrie sa om Johns fall. Senare lyckas Sami få sin man på bättre humör genom att förföra honom i duschen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.