DAYTIME EMMY AWARDS・Vår favoritsåpa har goda chanser att kamma hem storslam på årets Emmygala!

Video: CBS

Tidigare i veckan presenterades årets Daytime Emmy-nomineringar i programmet The Talk (se videoklipp här ovanför) och vår favoritsåpa kan skryta med att ha kammat hem flest nomineringar av de fyra amerikanska eftermiddagsserierna.

Days är nominerad till bästa dramaserie. I kategorin bästa manliga skådespelare hittar vi Tyler Christopher (Stefan) och Billy Flynn (Chad). I samma kategori för damerna är Marci Miller (Abigail) nominerad. I kategorin bästa manliga biroll hittar vi Eric Martsolf (Brady) och Greg Rikaart (Leo). I kategorin för yngre skådisar hittar vi Kyler Pettis (Theo), Lucas Adams (Tripp), Olivia Rose Keegan (Claire) och Victoria Konefal (Ciara.) Vilka motståndare som våra Days-favoriter möter i de olika kategorierna ser du i bildspelet här:

Vinnarna koras under en glittrig gala den 5:e maj. Det är inte tittarna som röstar, utan en akademi bestående av branschfolk. Och för den som undrar hur Days kan vara Emmynominerad över huvudtaget, så vill vi understryka att det alltså är Daytime Emmy Awards det handlar om, där TV-program som sänds på dagtid i USA är nominerade, till skillnad från den vanliga Emmy Awards där stora serier som Game of Thrones vinner priser. Stort grattis till alla välförtjänta nomineringar och vi håller förstås tummarna för våra favoriter den 5:e maj! □

En kommentar

  1. Pingback: Camilas väg till Emmygalan! – Våra bästa år | Days.nu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.