MÅNDAG 13 JUNI 2022 • Abigail vill utreda Samis kidnappning, men anar inte att hennes egna man är inblandad. Sonny hotar med att rulla in Leo i en matta igen!

Vem kidnappade Sami Brady?

Sex månader har gått sedan Sami Brady blev kidnappad under märkliga omständigheter och hennes ex-man EJ blev dömd för brottet. Domen ogiltigförklarades så småningom och EJ blev frigiven, men den riktige gärningsmannen hittades aldrig. Det vill vår grävande journalist Abigail DiMera ändra på. “Jag ska ta reda på vem som kidnappade Sami Brady”, berättar hon för sin man i dag, när de ligger i sängen och återhämtar sig efter att ha försökt göra ett barn till. Chad avråder sin fru bestämt från att nysta i kidnappningsdramat och vi tittare kan förstå varför. Han är nämligen själv inblandad i komplotten! Vi vet att Lucas är den hemlige kidnapparen och att Chad hjälpte honom att snärja EJ med falska bevis i hans dator. Sedan dess har DiMera-bröderna slutit fred, men vapenvilan skulle definitivt upphöra om EJ fick reda på sanningen om Chads inblandning. Abby förstår inte varför hennes man är så negativt inställd till hennes planer. Fallet har ett stort allmänintresse och skulle säkert fördubbla tidningens upplaga och hjälpa Abby att etablera sig i true crime-poddar som hon alltid har drömt om. Trots Chads varningar, är hon fast besluten att nysta i det här och avslöja sanningen!

Vad gjorde han med Sonny?

Sonnys ilska kokar över när han springer på sin plågoande Leo Stark på stan. Han vet att lömske Leo drogade honom härom dagen med förgiftade kakor och lovar att han inte ska komma undan ostraffat. “Jag har gjort en polisanmälan”, klargör han, vilket inte verkar oroa Leo nämnvärt. Det visar sig att drogen som Sonny fick var snabbverkande och redan hade hunnit gå ur kroppen när han tog blodprovet, så bevisläget är minst sagt dåligt. Vad Leo egentligen gjorde med Sonny den där natten förblir ett mysterium, men om det visar sig att Sonny nu är Salems första gravida man så är vi ganska säkra på vem den skyldige är! 😁 Nu är Leo fullt fokuserad på nästa offer på sin hämndlista – Chad och Abigail. Vad han har planerat för det intet ont anande paret ser vi i veckans avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ EJ och Lucas drabbar samman i ett vilt slagsmål.
✓ Johnny och Allie ber Chanel att välja vem av dem hon vill ha.
✓ Sarah får veta att Xander haft en annan kvinna under året utan henne.
✓ Belle blir upprörd när hennes mamma går med på att ge Jan terapi.

Lämna en kommentar