TORSDAG 19 SEPTEMBER 2019・Eric har en lycklig återförening med Nicole, samtidigt som Sarah inser att hon kan vara gravid. Kate lever farligt när Vivian kommer tillbaka för att hämnas. Victor gör något drastiskt för att ”rädda” Ciara från sin pojkvän.

Magsjuka eller gravid?

Sarah har sovit dåligt i natt och oroat sig för vad som pågår i Chicago – om Eric har hittat sin älskade Nicole eller inte. Till slut ringer han med en uppdatering. Han har fått tag i en mobiltelefon som tillhörde en av Kristens lakejer och förhoppningsvis innehåller information om var Nicole och Holly befinner sig. Sarah önskar honom lycka till och hoppas att han ska hitta sin älskade. Hon lever hellre ensam än med en man som trånar efter en annan kvinna. Xander föreslår att hon byter man istället – till någon som bara vill ha henne och skulle ägna sitt liv åt att göra henne lycklig – som han själv. Sarah svarar genom att lägga en spya på golvet (bokstavligen!) Xander trodde inte att han var så motbjudande. Sarah klargör att han visst är det, men hon måste ha fått magsjuka. ”Du kanske är gravid?” föreslår Xander. Sarah avfärdar idén direkt, eftersom hon är läkare och vet hur man undviker att bli gravid. Men senare när hon bläddrar i sin kalender, inser hon till sin förskräckelse att Xander kan ha rätt! Erics sökande efter Nicole ger äntligen resultat – mer om det hittar du här »

Vivians återkomst

Kate har tagit över VD-posten i DiMera Enterprise och vill hellre samarbeta med sina föregångare än att kriga med dem – i alla fall med Gabi. ”Stefan är överflödig”, anser hon och blir besviken när Gabi erkänner att hon faktiskt älskar sin nya make. Kate råder henne att hålla Stefan på mattan och vara lojal mot henne istället. Hon kan bli en fantastisk mentor åt Gabi och tillsammans kan de ta bolaget till toppen. Samtidigt återförenas Stefan med sin kära mor och bjuder på en uppdatering om sitt liv – att styrelsen har utsett Kate till VD och att han är lyckligt gift med Gabi. Båda nyheterna får Vivian att explodera av ilska. Hon är rädd för att Kate ska döda henne igen, så Stefan ger henne en pistol att använda i självförsvar – men kräver att hon håller låg profil och inte avslöjar för någon att hon lever. Vivian lovar, men bryter löftet så fort han har vänt ryggen till. Senare får Kate en chock när hon hamnar öga mot öga med sin gamla ärkefiende i parken. Vivian förklarar att ”En katt har nio liv, men dessvärre för dig har en subba bara ett” och riktar pistolen mot henne!

Victors löfte till Bo

Victor Kiriakis är besviken på sina familjemedlemmars korkade beslut och ventilerar sitt missnöje till Brady. ”Sonny tvingades gifta sig med en simpel bedragare, Claire har blivit sjukligt förälskad i Ava Vitalis valp och du märker inte skillnad på två mordiska slampor!” Brady skäms för att Kristen lyckades lura honom, men lovar att han inte ska ha mer med henne att göra. Victor trodde att Ciara var familjens hopp, men nu har hon gjort misstaget att förälska sig i ”Clyde Westons seriemördarson”. Han beklagar att Bo inte lever och kan skydda sin dotter, men lovar att göra det åt honom. Därför ger han Xander skumma order. Senare när Ben är på väg till puben för att köpa frukost åt Ciara, dyker Xander upp och kidnappar honom! Vad har Victor tänkt göra med Ben? Det får vi veta i nästa avsnitt! □

Lämna en kommentar