FREDAG 22 OKTOBER 2021 • Ben förklarar varför han är tveksam till att skaffa barn med Ciara. Johnny fattar ett nytt beslut om sin film. Doug försöker förklara vad som hänt med Marlena.

Blir barnet en mördare också?

Ben och Ciara fortsätter att njuta av sin smekmånad i New Orleans, där ett ösregn tvingar paret att tillbringa resten av kvällen på hotellrummet – sängliggandes förstås. Ben grubblar fortfarande över det som turistguiden på Oak Alley sa – att man måste göra upp med sitt förflutna för att kunna gå vidare och att allt som bygger på våld och ondska finns kvar under ytan. Ciara tycker att han har gjort upp med sitt förflutna, men Ben konstaterar att han fortfarande är samma person som var kapabel att döda människor. ”Oavsett hur mycket jag försöker sona det jag gjorde, för liven som jag tog, så är det alltid en del av mig”, menar han. Det här gör honom tveksam till att skaffa barn med Ciara, för tänk om barnet skulle ärva hans ondska?

Doug måste tystas

Medan Ben oroar sig för ondskan som han bär på, blommar ondskan inom Marlena ut med full kraft i dag, sedan hon återigen blivit besatt av djävulen! De gula ögonen och målbrottsrösten är tillbaka, men hon lyckas dölja sina symtom tillräckligt väl för att John inte ska ana oråd. Senare får Marlena veta att Doug håller på att vakna på sjukhuset och mumlar hennes namn i sömnen. Hon beger sig dit för att ”tysta” honom för gott innan han avslöjar att hon är besatt igen! Johnny har en filmdejt med Chanel och försöker förgäves få henne intresserad av den klassiska skräckisen Exorcisten, som även inspirerar honom att ändra manuset i sin egna film och fokusera helt på sin mormors djävulsbesatthet.

Nästa avsnitt
✓ Bens farhågor tar sig uttryck i en mardröm.
✓ Doug försöker kommunicera med Eli.
✓ Chanel varnar Johnny för att gå vidare med sina filmplaner.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *