TISDAG 12 MAJ 2020 · Ett födelsemärke på Mickeys hals kan avslöja babyförväxlingen. Polisen hoppas att Evan ska leda dem till lille David, men allt går inte som planerat. Will och Sonny tar sin återförening till nästa nivå.

Sanningen på spåret

Efter månader av oro och vånda har Eric och Sarah äntligen gått goda nyheter – deras dotter Mickey kommer att klara sig efter sin benmärgstransplantation. Men de anar inte att en ny tragedi lurar runt hörnet – att den lilla flickan egentligen är Brady och Kristens barn, tack vare Xander och Victors lömska babyförväxling. Ett födelsemärke kan avslöja sanningen. Samtidigt känner Kristen en oförklarlig dragningskraft till den lilla Mickey. I dag åker hon till sjukhuset och ber Eric att få hålla barnet i sin famn för att lindra sorgen över sin egna dotters död, men han kan inte tillåta det på grund av flickans svaga immunförsvar. Ute i receptionen lyckas Xander skrämma Dr. Raynor till att lämna stan och drar en lättnadens suck när det verkar som att hans och Victors hemlighet är bevarad. Men senare är Nicole sanningen på spåret när hon upptäcker födelsemärket på ”Mickeys” hals!

Hemlig kumpan

Barnskötaren Evan Frears har visat sig vara Jordans mördare och pappa till lille David – som han även har rövat bort och håller i hemligt förvar. I dag ser Rafe till att Evan blir släppt mot borgen, med förhoppningarna att han ska leda dem till den lille pojken. Planen misslyckas när Evan lyckas smita från polisen som skuggar honom. Samtidigt blir Eli och Lani påsprungna av en mystisk man på torget, som tappar Davids leksakståg på marken. Mannen visar sig vara Evans hemliga kumpan – en mycket välbekant skurk. Se vem det är i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Nicole inser att Mackenzie har samma födelsemärke som Kristen och Bradys barn.
✓ Xander bjuder ut Sarah på en romantisk middag.
✓ Evan tackar sin kumpan för hjälpen med att ta hand om David.

Lämna en kommentar