MÅNDAG 18 OKTOBER 2021 • Marlena konfronteras med en gammal fiende som ställer ett djävulskt ultimatum. Johnny och Allie luskar i sin mormors ofattbara förflutna. Roman föreslår att Kate ger deras kärlek en ny chans.

Mormors mörka liv

Dags att rulla igång det första avsnittet av den 57:e (!!) säsongen av vår favoritsåpa. Du har väl hängt med från början? ? Förmodligen inte, men om du hängde med för 25 år sen kommer du säkert ihåg en sanslös period av serien där vår kära psykolog Marlena Evans var besatt av en demon och roade sig med att bränna kyrkor och förvandla sig till en panther. Eller så är du en mer nybliven tittare som hör de här galenskaperna för första gången, precis som Johnny och Allie gör i dagens avsnitt. De kan inte tro att det är sant när de läser om sin mormors flirt med den mörka sidan i Wills filmmanus. De är tvungna att ringa författaren och fråga om det verkligen stämmer. Will var inte själv med på den tiden, men hans mamma hävdar att det är sant. Vi skulle härmed vilja tipsa ungdomarna, och andra med för den delen, att klicka sig in på vår specialsida om just Marlenas demonbesatthet här » som rätar ut många frågetecken. Marlena trodde att den här epoken i hennes liv var preskriberad för länge sen, men nu visar det sig att ondskan bara har väntat på rätt tillfälle att göra comeback och… plötsligt händer det!

Djävulens återkomst

Den senaste tiden har gamle Doug Williams stängt in sin fru i ett frysrum, glömt bort sina släktingars namn och tagit ett skamgrepp om Paulina Prices bakdel. Han misstänks lida av demens eller alzheimers och skickas därför till Marlena för en utvärdering. Hon får en chock när hennes gamle vän plötsligt börjar prata med en mörk och skrovlig röst och undrar om hon inte känner igen honom från 25 år bakåt i tiden när de gick bärsärkagång i stan och levde som om varje dag var Halloween. Marlena vägrar tro att det är sant, men Demon-Doug motbevisar henne genom att orsaka strömavbrott med ren tankekraft och sedan avslöja sina glödande gula kattögon! En förskräckt Marlena kräver att djävulen lämnar stackars Dougs kropp omedelbart och det går han med på att göra – på ett villkor. Att hon öppnar upp sin egna själ och bjuder in honom i hennes kropp igen! Hur det här slutar ser du i dagens rysliga avsnitt – om du vågar!

Åldern är bara en siffra

Nu när Doug är i fokus så bara måste vi lyfta fram en minst sagt fantastisk sak. Kan du gissa hur gammal Bill Hayes som spelar honom är? Dra oss baklänges, men den här stilige gentlemannen är faktiskt 96 år fyllda och fortfarande vid så god vigör att han kan leverera en skådespelarinsats som den vi ser i serien just nu. Imponerande!

Nästa avsnitt
✓ John bekräftar för Allie att hennes mormor har varit demonbesatt.
✓ Doug ger Julie en kryptisk varning.
✓ Johnny och Chanel återupptar sitt dejtande.
✓ Lani ger Paulina sin välsignelse att gifta sig med hennes pappa – på ett villkor.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.