FREDAG 10 JUNI 2022 • Shawn blir besviken när Belle vill att de separerar. Hade Nicole förlovat sig med Rafe om hon visste att Eric var tillgänglig? Jan ber en oväntad person om hjälp.

Shawn och Belle går skilda vägar?

Ett av Salems kärlekspar skyndar med stormsteg mot altaret, medan ett annat tar första stegen mot skilsmässa i dagens Days. “Jag kan inte fortsätta så här”, förklarar Belle när hon kommer till polisstationen och ber Shawn att skriva under papper om en hemskillnad. Det innebär inte skilsmässa, men en juridisk separation. En besviken Shawn trodde att hon skulle flytta hem igen, när Jan har fött barnet och återvänt till fängelset, så att de kunde uppfostra hans barn tillsammans. Men Belle är inte intresserad av det. Hon inser att Jan alltid kommer att vara en oönskad del av deras liv och att ingenting kommer bli som vanligt igen. Shawn skriver motvilligt på papperna och ifrågasätter om Jans graviditet verkligen är den enda faktorn bakom hennes beslut – eller om EJ har ett finger med i spelet? Belle förnekar det bestämt och blir irriterad över antydan att hon skulle vara intresserad av en annan man. Men bara en stund senare dyker hon upp hos EJ och berättar om sitt beslut. Han föreslår hemmamys med middag och vin. Om Belle nappar på hans erbjudande ser du i veckans sista avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Snabba ryck mot altaret

Nicole besöker EJ för att få en kopia på sina papper från skilsmässan med Eric, och passar samtidigt på att stoltsera med sin nya förlovningsring. EJ ifrågasätter om hon verkligen hade tackat ja till Rafes frieri om hon hade vetat att Eric inte är präst längre, men Nicole hävdar att det inte hade påverkat hennes beslut. Samtidigt undrar Brady om inte Eric är intresserad av att återuppta förhållandet med Nicole nu när han inte är förhindrad av kyrkans regler längre. Eric hävdar att han inte älskar Nicole på det sättet längre och bara ser henne som en vän. Samtidigt föreslår Nicole för Rafe att de snabbar på med bröllopsplanerna och gifter sig redan nästa vecka! Kanske hon är rädd för att hinna ångra sig annars? Hur det här dramat utvecklar sig får vi säkert se nästa vecka. God helg så länge!

Nästa avsnitt
✓ Sonny hotar Leo till livet.
✓ Chad blir orolig när Abigail vill utreda Samis kidnappning.
✓ Chanel ställs inför ett svårt val.

Lämna en kommentar