FREDAG 25 SEPTEMBER 2020 · Personen som har tillfångatagit Ben avslöjar sin identitet. Allie får veta att hennes mamma manipulerade adoptionen. Ciara har en ny teori om vad som hände med Ben.

Mor och dotter bråkar

Sami lyckades stoppa sin dotters planer på att adoptera bort sitt barn till Rafe Hernandez och nu ser Will och Sonny fram emot att bli adoptivpappor istället – men Allie anar inte att hennes mamma manipulerade situationen och tror att Rafe frivilligt drog tillbaka sitt intresse. I dag får hon veta att så inte är fallet, när Nicole berättar att hon träffade Rafe på stan och han berättade att Sami pressade honom till att tacka nej. Allie blir rasande och vill konfrontera sin mamma med detsamma, samtidigt som Sami dyker upp för att tysta Nicole, ovetande om att det redan är för sent. Mor och dotter drabbar samman i ett hetsigt gräl och stämningen blir så upprörd att Allie får förlossningsvärkar! Samtidigt berättar Will och Sonny för Arianna att hon ska bli storasyster. De blir förvånade när hon hellre vill ha en hundvalp.

Boven i dramat

Medan Rafe och Ciara klurar på vem som kan ha rövat bort Ben från kyrkan efter explosionen, är det dags för oss tittare att få svar på just den frågan. Som vi såg i förra avsnittet har Ben blivit bortförd till en hemlig plats och är fastbunden vid en stol. I dag ropar han åt sin plågoande att visa sitt ansikte – och får som han vill. En kostymklädd engelsman presenterar sig som Vincent och erkänner att det var han som sprängde Bens bröllop i bitar. Varken Ben eller vi känner igen Vincent, som efter en stund avslöjar att han bara är en lakej och jobbar på uppdrag av den riktige boven i dramat. Det är däremot en person som vi känner igen mycket väl när hen gör entré i dagens avsnitt. Vi vill inte förstöra spänningen för dig som hellre vill bli överraskad, så vi väljer att stanna där och låter dig se chockavslöjandet med egna ögon i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Bens förflutna kommer tillbaka och plågar honom.
✓ Ciara och Claire bestämmer sig för att samarbeta.
✓ Allies förlossning börjar.
✓ Chad får veta att Gabi har nästlat sig i på DiMera bakom hans rygg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.