MARDRÖM・Ben får ett obehagligt besök av sin döda syster samma dag som han ska gifta sig med Ciara! ・Nya TV-karriären för Chrishell Stause!

Vilken mardrömsdag

Bens bröllopsdag får en riktig mardrömsstart – bokstavligen – när hans döda syster Jordan dyker upp i en obehaglig dröm. Hon vet att det inte var Ben som dödade henne, men det hindrar henne inte från att pika honom för hans förflutna som seriemördare och risken att han kommer att skada sin blivande brud. ”Förr eller senare kommer hon att gå dig på nerverna och då kommer du att få ett psykbryt precis som sist – kanske på er bröllopsnatt”, varnar Jordan hånfullt och börjar vira en slips runt sin egna hals för att väcka hans dödliga lustar. Ben vaknar kallsvettig från drömmen och ber att få träffa favoritpsykologen Marlena Evans. Hon tror inte att hans sjukdom är under kontroll så länge som han fortsätter att ta sin medicin och gå i terapi. Men hon kan inte garantera att hans mentala hälsa är bestående. Senare när Ben är ensam dyker Jordan upp ännu en gång i hans undermedvetna och väser hånfullt att han alltid kommer att vara Slipsmördaren. Hur det här slutar och om det blir något bröllop får vi se i avsnitten som följer!

Let’s Dance, Chrishell! 💃

Chrishell Stause (Jordan) har haft fullt upp sedan hon lämnade vår såpa för ett par år sen. Hon är en certifierad fastighetsmäklare som säljer lyxiga bostäder till de rika och berömda i Kalifornien – och hennes liv är så dramatiskt att det skildras i en realityserie på Netflix kallad Selling Sunset. Det har redan hunnit bli tre säsonger och den är helt klart värd en titt om du inte har upptäckt den ännu. Chrishell är även högaktuell i höstens säsong av Dancing With the Stars (den amerikanska versionen av Let’s Dance) som nyligen hade premiär. Vi håller tummarna för att hon får dansa vidare och hoppas även att hon dyker upp i Salem igen. Döden har ju en tendens att vara tillfällig i vår såpa, så det finns säkert möjlighet för Jordan att göra comeback!

Lämna en kommentar