TORSDAG 8 OKTOBER 2020 · Gabi blir besviken när Jake inte lever upp till hennes förväntningar. Ben döljer sina tvångstankar för Ciara. Justin erbjuder Bonnie sina tjänster.

Gabis besvikelse

Gabi bad Jake om en liten enkel tjänst – ta på sig en kostym och göra henne sällskap till en viktig affärsmiddag. Nu får vi veta att kvällen blev en katastrof på grund av Jakes dåliga bordsskick. Gabi är rasande när de kommer ut från restaurangen, eftersom Jake gjorde bort sig fullständigt när han grisade med revbensspjäll och slickade sig om fingrarna. ”Du skulle imponera på kunden med en DiMeras stil och klass”, fräser hon ilsket och varnar för grymma konsekvenser om han har sabbat hennes plan på att ta tillbaka VD-posten. Hon vet att Stefan hade velat det och som hans änka är det inte mer än rätt att hon tar över bolaget. Senare när de har kommit hem, ber Jake om ursäkt för att han betedde sig som en grottmänniska under middagen. Det här med kostym och tjusiga middagar är inte hans grej. Gabi inser att hon inte kan förvänta sig att han ska uppträda som hennes döda make bara för att han ser likadan ut, så hon ber om ursäkt för sina hårda ord. Kanske hon borde minnas att hennes kärlek med Stefan också började med bråk! Samtidigt kokar Gwen av svartsjuka och ringer till Chad för att rapportera om Gabis företagskupp.

Bröllopsnatten

Ben har blivit utskriven från sjukhuset och samlar sina krafter för att bära Ciara över tröskeln till deras hotellsvit. Äntligen ska de få bröllopsnatten som de förtjänar. Dessvärre plågas Ben av skrämmande tvångstankar från den psykiska programmering som Eve och Vincent utsatte honom för. Han försöker dölja sitt lidande för Ciara, som blir förvånad över att hennes brudklänning är försvunnen. Ben minns att den var ett redskap i hjärntvätten. Paret äter kinamat i sängen och får en lyckokaka med budskapet ”Äkta kärlek segrar alltid.” Vi hoppas det!

Nästa avsnitt
✓ Allie är försvunnen.
✓ Sami ber Belle om juridisk hjälp.
✓ Sonny och Will försöker lösa sina problem.
✓ Claire skyddar Allie.

Lämna en kommentar