FREDAG 20 APRIL, 2018 · Chad och Abigail har en känslosam urladdning som leder till att Abby fattar ett stort beslut. Eric försöker övertala Chloe att kompromissa med Nicole. Brady inser att Nicole kan ha hamnat i en knipa.

Abby lämnar Chad

Abigail har avbrutit bröllopsceremonin och skickat hem gästerna. Chad kräver en förklaring och han gillar inte den han får. Abby har insett att han och Gabi har en otrolig förbindelse som hon inte kan konkurrera med. De kan kommunicera med varandra genom att bara dra sig i örsnibben. Precis som apor. Abigail ville gärna tro att Chad räddade henne först från varulagret för att han älskar henne mest, men nu förstår hon att han bara gjorde det för att han litade på att Gabi skulle fånga flaskan med botemedel. Det här betyder att han älskar Gabi mest och hon vill inte stå i vägen för deras lycka. Chad blir helt förtvivlad och påpekar det uppenbara – att han valde att stanna hos sin fru och förnya sina äktenskapslöften med henne. Det hade han förstås inte gjort om han älskade Gabi mer. Abby köper inte den förklaringen, utan tror att Chad bara känner sig tvungen att stanna hos henne på grund av deras son. Trots Chads protester, fattar hon därför det stora beslutet att lämna tillbaka vigselringen och lämna honom. Hon lämnar huset gråtande och springer rakt in i Darios tröstande famn. Samtidigt letar Kate rätt på Gabi och berättar vad som har hänt. ”Abby har tappat bollen och det här är din möjlighet att göra Chad lycklig.” Frågan är om Gabi ska ta vara på möjligheten?

Chloe vill inte kompromissa

Eric ber Chloe att komma till hans kontor för att prata om Holly. Han vill att hon försöker hitta en kompromiss med Nicole, så att hon och barnet kan komma hem och bli älskad av två mammor. Chloe bara fnyser åt hans förslag och är inte intresserad. Jennifer blir vittne till händelsen och imponeras av Erics försök att hjälpa alla andra – oavsett om de vill det eller inte. Eric och Jennifer försonas med en kram.

Hemligt sexmöte

I Kanada är Nicole nervös inför kvällens dejt med Scooter. Brady anar inte vad som ska ske och är fullt upptagen med att hitta på nya identiteter till dem. Scooter skickar över en låda med porriga underkläder till deras sexmöte på motellet i kväll. Nicole ljuger för Brady och säger att hon ska gå till gymmet för att träna bort sin stela nacke, innan hon beger sig till motellet. Kort därefter får Brady besök av Hillary, som berättar att hennes man har fått motorstopp och väntar på en bärgningsbil. Osannolikt nog får Brady ett sms från Nicole, som hävdar att hon har drabbats av samma problem med sin bil. Brady anar oråd och hittar tecken i huset som antyder var Nicole befinner sig och att hon har hamnat i knipa. Han åker till motellet och får en chock när han ser vad som pågår!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.