TISDAG 20 FEBRUARI, 2018 · Abby får en obehaglig överraskning när hon ska avslöja sig för Chad och fattar ett stort beslut. Chad och Gabi planerar sin framtid tillsammans, Lani kommer tillbaka till Salem och Philip tvingas ta farväl av Chloe.

Vilken soppa!

Abigail är precis på väg att avslöja sig för för sin make, när hon blir vittne till en stor besvikelse – Chad och Gabi i en het kyss! Abby springer därifrån obemärkt med tårar i ögonen. Andre blir lämnad kvar och hamnar i en bitter konfrontation med det nya paret. Abby är nära att få panikångest igen, när Andre hittar henne bredvid torget. När hon har lugnat ner sig och hämtat andan, tackar hon för hans hjälp, men inser nu att hon måste förbli ”död.” Hon pekar på minnesplaketten som Chad har installerat till hennes ära och konstaterar att han tydligen har gått vidare med sitt liv. Senare kommer hon hem och blir tröstad av Jennifer, som har svårt att förstå hur Chad kunde göra så här. Abby bestämmer sig för att åka tillbaka till sin mormor och skapa ett nytt liv där i hemlighet. Samtidigt erkänner Chad och Gabi att de älskar varandra och börjar planera sin framtid tillsammans.

Lani är tillbaka

JJ anar inte att hans flickvän har gett upp hoppet på deras förhållande. Han tänker överraska henne med en betydelsefull julklapp – en egen kula i familjen Hortons julgran. När han är ute på stan för att ordna det springer han på Lani Price, som är tillbaka i Salem för att fira jul med sin familj. En liten gnista verkar uppstå mellan henne och JJ. Senare träffar Lani sin pappa och bror på torget och blir även presenterad för Valerie – den nya kvinna i Abes liv. Theo tar sin syster åt sidan och förklarar att Valerie är en lögnare och det ska han bevisa.

Philip tar farväl av Chloe

Philip träffar Chloe på en restaurang i Chicago och berättar att han blev drogad och kidnappad tidigare. Han minns inte vad som hände, men misstänker att Deimos ligger bakom attentatet och försökte tvinga ur honom sanningen om Chloes graviditet. Philip tror inte att han avslöjade nåt, men han har stora minnesluckor. Philip har fått nog av intrigerna och föreslår att han och Chloe flyttar nånstans tillsammans och bildar ett nytt liv. Tyvärr blir han besviken när Chloe måste erkänna att hon inte delar hans känslor. Philip tar farväl av Chloe och önskar henne lycka till med allt. Senare blir Chloe förvånad när Nicole dyker upp på ett oanmält besök. Betyder det att hon vet sanningen om barnet? Samtidigt hemma i Salem smider Deimos onda planer. Han är beredd att göra vad som helst för att avslöja Chloes lögn, även om han måste begå mord!


Kommentera