ONSDAG 11 APRIL, 2018 · Adrienne gör äntligen sitt val mellan Lucas och Justin. Tripp blir rasande över att hans nyfunna pappa har dödat mamman han aldrig har träffat – klarar Joey av att hålla sanningen för sig själv? Eli och Gabi lär känna varandra bättre.

Och vinnaren är…

Ett långdraget triangeldrama får sin upplösning i dagens avsnitt. Det är drygt två månader sedan Justin avbröt Adriennes och Lucas bröllopsceremoni med nyheten att han fortfarande älskade sin ex-fru och sedan dess har Adrienne varit kluven i sina känslor för de båda männen. Ohälsa kom i vägen, men nu när Adrienne har fått beskedet att hon är cancerfri, finns det inte längre några ursäkter att inte planera för framtiden. Innan operationen, bad hon Kate att ”hälsa honom att jag älskar honom” utan att förtydliga vem denna ”honom” var. Dags att göra det nu. Lucas tar ut förlusten i förskott och ber att få prata med Adrienne enskilt innan hon offentliggör sitt stora beslut. Han är säker på att hon har valt Justin och vill vara tydlig med att han accepterar hennes beslut. Hennes hälsa och lycka är det enda viktiga. Samtidigt ute i väntrummet känner sig Justin segerviss. Adriennes beslut förvånar dem båda. Hon har valt att tillbringa resten av sitt liv med… Lucas! Hon motiverar beslutet med att Lucas är bättre på att hantera den tråkiga vardagen, medan Justin ständigt söker spänning. Nu får han söka det på annat håll. De båda herrarna skakar hand och tackar varandra för en rättvis kamp. Nu måste de acceptera resultatet. Mest besviken blir Anne, som tidigare har visat intresse för Lucas. Justin lovar att inte stå i vägen för deras lycka.

Mördare till föräldrar

Tripp Dalton får veta att pappan som han precis har stiftat bekantskap med, dödade mamman som han aldrig hann stifta bekantskap med. Det här är givetvis en befogad anledning att explodera av ilska och förvirring. Kanske han och Eli kan bilda en klubb? Kayla gör inte saken bättre när hon bekräftar att Ava var en psykopat som var besatt av hennes make och försökte döda dem båda. Steve var därmed tvungen att döda henne. Efter det avslöjandet är inte Tripp så sugen på att följa med Steve och Kayla hem, så hans nya bror erbjuder honom en sovplats på soffan. Tripp anar inte att det egentligen var Joey som dödade hans mamma, medan Steve och Kayla oroar sig för att sanningen ska komma fram. Steve är besluten att skapa en relation till sin nyfunna son. Senare googlar Tripp efter information om sin mamma och hittar artiklar som bekräftar att hon tillhörde maffian. Han ringer ett samtal för att ta reda på mer information.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.