TISDAG 15 AUGUSTI 2017 · Aiden tar de första stegen i sin komplott för att komma undan med mord. Steve hamnar i fara, medan Bo vaknar upp i en djungelhydda och är svårt sjuk.

Trubbel i tropikerna

Bo vaknar upp i en djungelhydda i Mexiko och blir omhändertagen av en tillbakadragen kvinna som knappt förstår någon engelska. Han är svårt sjuk och kämpar för att inte tuppa av, fast besluten att ta sig hem till sin familj i Salem. Till slut får han kvinnan att ge honom en karta över området. Han minns att ISA har ett skyddshus i närheten, där han förhoppningsvis kan få hjälp. Problemet är bara att han är för fysiskt svag för att ta sig dit. Samtidigt är Steve tillbaka på ön och hittar kliniken där Bo var tillfångatagen tidigare, och hittar ledtrådar som tyder på att Bo har rymt därifrån. Steve antar att hans vän har tagit sig till det gamla skyddshuset i närheten, så han beger sig dit och blir slagen i huvudet av en okänd skurk.

Att våga tro det otroliga

Hemma i Salem är Kayla upprörd över att Steve har förvandlat hennes perfekta liv till en cirkus sedan han kom tillbaka. Hon berättar för Hope att han har gett sig iväg för att leta efter Bo igen, baserat på information från hennes mammas drömmar – som både Kayla och Hope tror är biverkningar från serumet och inte har något med verkligheten att göra. Doktor Salinas har en annan teori – att medicinen förstärker hennes sinnen, vilket kan förklara hennes nyfunna synska förmågor. Trots att sunt förnuft talar emot det, kan inte Hope låta bli att undra om Carolines visioner faktiskt är äkta. Victor och Roman skjutsar hem Caroline, som ber Victor att hjälpa Steve i sitt sökande efter Bo.

Ny Chase

Dödliga planer

Aiden får panik när han ser Andre prata med hans son Chase (som plötsligt bivit tonåring) på torget. Andre lovar att han inte menade något illa, men Aiden kräver att han håller sig borta från hans son. Senare går Aiden hem till Hopes hus och börjar planera hur han ska komma undan med mord. Han plågas av ångest, men känner sig desperat tvungen att lösa in Hopes livförsäkring och betala sin skuld till familjen DiMera, för att hans son inte ska råka illa ut.

Daniel och Nicole har en romantisk dag på puben och bestämmer ett bröllopsdatum. På Alla hjärtans dag ska de bli man och hustru.


Kommentera