SMYGTITT・Känslorna svallar när Alla hjärtans dag kommer till Salem – det här händer med ditt favoritpar på årets mest romantiska dag!

John ❤️ Marlena

Salems kanske mest stabila par bestämmer sig för att skåla in Alla hjärtans dag med champagne på puben i år, men John bävar för att behöva avslöja den stora nyheten som han precis har fått reda på efter ett möte med sin ex-flickvän Diana – att han är pappa till odågan Leo Starke, som har gjort livet till en mardröm för Marlenas barnbarn. Ska han våga berätta det för Doc eller ha en hemlighet för sin fru?

Leo 🧡 Sonny

Leo vill bara ha en sak på Alla hjärtans dag – samma sak som alla andra dar. ”Om du inte ger mig det hamnar både du och Will i fängelse,” hotar han sin äkta hälft med. En uppgiven Sonny antar att det är ”lika bra att få det överstökat,” men då kommer räddningen från ett oväntat håll. När en spritt språngande naken Leo väntar på sin man i sovrummet, får han istället sällskap av någon helt annat än han hade räknat med!

Will 💚 Sonny

Tack vare lite hjälp från Gabi, får Sonny istället fira Alla hjärtans dag med mannen som hans hjärta egentligen klappar för – Will. De återförenas i ett hemligt kärleksmöte på Salem Inn och är tillsammans på ett sätt som de inte har varit på flera år. ”Mitt livs kärlek är tillbaka i mitt liv,” säger Sonny och strålar av lycka, när Will ger honom ett Alla hjärtans dag-kort som är daterat nästa år och undertecknat ”min make.” Ah, suck!

Ben 💙 Ciara

Det här paret har några problem att lösa innan det kan bli någon kärlek. Ben är oskyldigt anklagad för att ha kidnappat Ciara, men får ett ”telepatiskt” besök av henne i häktet som utlöser stor dramatik. Ben är tvungen att ta Hope under pistolhot och rymma från polisen för att rädda sin älskade. Och det är bråttom, för galna Jordan har fjuttat eld på stugan och tänker låta Ciara brinna inne. Spring, Benny, spriiiing!

Abby 💜 Chad

Abby har envist vägrat att förlåta Chad för hans tidigare svek, men när deras kidnappade dotter Charlotte återvänder hem oskadd på Alla hjärtans dag, svämmar känslorna över och det är dags att riva den hårda muren som Abby har byggt upp runt sitt hjärta. Och det är bara början – nästa vecka tar Chad & Abby sin återförening till nästa nivå: 💍 Väl förtjänt, Chabby!

Ted 💛 Hope

Hope blev förtvivlad när Rafe lämnade landet för att hjälpa sin ex-fru Sami med hennes barn i Europa. Advokaten Ted Laurent såg sin chans att uppvakta Hope medan hennes make var bortrest och hon har inte varit helt immun mot hans intensiva charmoffensiv. Nu kommer Rafe hem på Alla hjärtans dag, men av bilden till höger att döma undrar vi om han kom lite för sent?

Vilket av Days kärlekspar är dina favoriter? Berätta gärna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.