MÅNDAG 29 APRIL 2019・Ciara försöker ta sig ur en farlig situation. Ben och Hope är på desperat jakt efter Ciara. Gabi och Stefan tar sin relation till en annan nivå. Kate misstänker att Ted utnyttjar Hope.

Äkta hatkärlek

Man brukar säga att gränsen mellan hat och kärlek är hårfin och det är något som Stefan och Gabi upptäcker i dag. Efter en händelserik dag där liv och död har stått på spel, har båda två blottat sina sårbara sidor. Nu är frågan om de ska återgå till att hata varandra som vanligt, eller göra något annat? När Stefan har skjutsat hem Gabi till ”Casa Hernandez” har de svårt att slita sig från varandra. Det börjar med komplimanger om utseenden och slutar med kyssar och nästan sex på köksbordet – tills de blir avbrutna av Lani, som är där för att ta hand om lille David medan Rafe blir vårdad på sjukhuset. Stefan ursäktar sig från den pinsamma situationen och åker hem, tätt följd av Gabi med ursäkten att hon glömde sin mobiltelefon där tidigare. Dragningskraften mellan de båda fienderna är starkare än två magneter och den här kvällen kan bara sluta på ett sätt!

Rädda Ciara

Hope och Ben letar förtvivlat (läs: irrar runt på det lilla torget) på jakt efter Ciara, som har blivit tagen som gisslan av kartellskurken Hector. Han tvingar med henne under pistolhot till ett motellrum och ringer till Hope för att förhandla. Han kräver en enkel biljett från landet i utbyte mot att han skonar Ciaras liv. Hope känner sig tvungen att gå med på kraven, ovetande om att det är en bluff, samtidigt som Ben får nys om vad som pågår och beger sig till motellrummet först. En våldsam kamp utbryter och hur det slutar ser du i dagens avsnitt på Playdays! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.