REX & SARAH・Rex ber Sarah om en till chans – kan de förlåta varandra och gå vidare?

Det är komplicerat

Rex Brady kom tillbaka till Salem för några veckor sen för att försöka vinna tillbaka sin före detta fästmö Sarah, som dumpade honom när det framkom att han varit otrogen med sin ex-flickvän Mimi och gjort henne gravid. Efter att ha ordnat upp situationen med sin nyfunna dotter, insåg Rex att han inte kämpade tillräckligt för att rädda sitt förhållande med Sarah, så nu kom han tillbaka för att göra ett nytt försök. Rex anade inte vad som hade pågått i Salem under hans frånvaro – att Sarah hade fått känslor för hans bror Eric och var beredd att gå vidare med livet tillsammans med honom.

Ärlighet varar inte alltid längst

Först fick Rex nobben, men sen övervägde Sarah att ge honom en chans till – förutsatt att han var ärlig till hundra procent och även avslöjade vem mer han var otrogen med under tiden som de var förlovade. Mot bättre vetande erkände Rex att han även har haft ett snedsteg med hennes syster Noelle! Nyheten mottogs med bestörtning och alla chanser till en återförening verkade som bortblåsta. Sarah blev så upprörd att hon försökte ha hämndsex med Eric, som valde att dra i bromsen och säga nej – innan de gjorde något som hon säkerligen skulle ångra senare. Sarah blev bara ännu mer bedrövad och samma kväll gick hon till sängs med skurken Xander istället. Eric kunde knappt tro sina ögon när han hittade dem i varandras famn och förstod inte hur hon kunde gå till sängs med mannen som han anser är skyldig till Nicoles död. Det var droppen som fick bägaren att rinna över och Eric konstaterade att Sarah inte bara hade saboterat deras spirande romans, utan även deras vänskap.

Förhastad slutsats

Sarah ångrade natten med Xander redan dagen efter och gick hem till Eric för att be om förlåtelse. Samtidigt gick Rex hem till Sarah för att försöka charma sig tillbaka i hennes liv med en bukett blommor, men blev besviken när han hittade en öppnad förpackning kondomer på golvet och insåg att hon har varit med en annan man. Nu fortsätter historien när Rex hittar Sarah och Eric tillsammans och drar slutsatsen att de har smusslat bakom hans rygg!

Hur reagerar Rex när han får veta ett Sarah har gått till sängs med Xander? Kyle Lowder (Rex) förklarar för tidningen Soap Opera digest:

”Rex vill ha tillbaka Sarah, så han är beredd att ha överseende med något så förskräckligt som det. Han anser att Jag har gjort mina snedsteg och du har gjort dina. Låt oss återgå till att vara tillsammans igen.”

Rex ber om en chans till

Både Sarah och Eric påstår att det ”inte är som det ser ut” – som man brukar säga när det egentligen är precis som det ser ut! När Rex anklagar dem för att ha ett hemligt förhållande, tvingas Sarah erkänna att Eric inte är mannen som hon gick till sängs med – utan att det är Xander. Eric vill inte vara en del av det här triangeldramat längre och lämnar lägenheten för att låta det före detta paret reda ut sina problem. Rex anser att båda två har gjort saker de ångrar. Sarah avbryter honom och klargör att de verkligen inte är kvitt. ”Nej, för att vara kvitt skulle du ha behövt ligga med Eric och det har du ju inte gjort,” påpekar Rex. Hans ord väcker ångestkänslor hos Sarah, som minns att hon faktiskt försökte förföra Eric härom kvällen – och hade gått till sängs med honom om inte han hade satt stopp för det. Rex lättar på sitt hjärta och säger att hans liv vore meningslöst utan henne. Han vet att han har varit en idiot, men det är Xander också, och om hon ska gå vidare med en idiot så skulle han föredra om hon väljer honom! Med de argumenten, kan Sarah tänka sig att ge Rex ännu en chans?

Hur går vi vidare?

Svaret på den frågan får vi när Eric kommer hem och hittar dem tillsammans – återförenade i en het kyss! Tydligen har Sarah valt att göra ett nytt försök med Rex, men vi misstänker att det inte blir en dans på rosor, med tanke på hennes och Erics hemliga känslor för varandra. Vem kommer att ta vem i slutändan? □

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.