ONSDAG 10 MAJ 2017 · Chad lyckas charma Abigail, samtidigt som hon börjar ifrågasätta ur väl hon egentligen känner Ben. Marlena blir upprörd när hon inser att Paul kan vara Johns son – och att Will försöker dölja det!

Chad fortsätter att vinna tillbaka Abigails förtroende och visa att han faktiskt är en schyst kille. Det verkar fungera, för trots kritik och varningar från släkt och vänner, väljer Abby att lita på sin ex-kille och anar inte att han har några dolda avsikter. Ben ser vad som pågår och Abigail blir förvånad när han inte verkar vara det minsta svartsjuk. Det blir däremot Chad, när han märker att Abby och Ben har försonats. Senare inser Abby att hon faktiskt inte känner Ben så väl. Hon vet bara utvalda detaljer om hans uppväxt, men ingenting om hans liv innan han kom till Salem. Ben lovar att han är en öppen bok och om hon undrar över något så är det bara att fråga. Det verkar nästan som att Abby letar efter fel i sitt förhållande, för att få en ursäkt att vara med Chad?

När Will inser att John kan vara  Pauls pappa, raderar han artikeln från sin surfplatta och säger till Marlena att hon hade rätt – det här är inte hans sak att lägga sig i. Senare berättar John för Marlena att han träffade Tori – en kvinna som han hade en kort flirt med för många år sen. Då inser Marlena vad det är frågan om. Hon konfronterar Will och ställer honom mot väggen – han raderade inte artikeln för att det inte är hans ensak, utan för att det finns en möjlighet att Paul är Johns son!

Sonny blir berörd när han ser Paul ställa upp för barnen och leka med dem. Efter ett vattenkrig med barnen, tar Sonny med Paul till sitt kontor för att byta kläder. Ett laddat ögonblick uppstår och gamla känslor kommer tillbaka!

Adrienne och Lucas älskar med varandra för första gången. Efteråt bestämmer de sig för att inte berätta för någon om deras nya relation, med tanke på Will och Sonnys äktenskapsproblem.


Kommentera