MÅNDAG 14 AUGUSTI 2017 · Ben erkänner för någon att han är Slipsmördaren! Andre tvingar Aiden att fatta ett desperat beslut. Hope ber Rafe om en personlig tjänst.

Ben erkänner

Abigail märker att Ben beter sig märkligt. Han har sovit oroligt under natten och vid ett tillfälle skrek han efter hjälp i sömnen. Ben erkänner att han går igenom en liten svacka nu, men skyller det på att Chad försökte döda honom. Senare knackar polisen på dörren och kräver att Ben följer med till polisstationen. Han befarar det värsta, men det visar sig att hans pappa som vill ta farväl innan han blir utlämnad till Florida. Clyde märker att hans son är bekymrad och pressar honom tills han erkänner att han är Slipsmördaren. Ben redogör för alla morden och skyller allt på sin osäkerhet och Chad. Han var rädd för att förlora Abigail. Det började med mordet på Serena och han placerade ut bevis för att polisen skulle dra slutsatsen att Chad var skyldig. Men det var inte så enkelt som han trodde. Inte ens efter Paiges mord valde polisen att gripa Chad, vilket gjorde Ben grymt frustrerad. När mordet på Will kommer på tal, brister Ben ut i tårar. Han var tvungen att döda sin vän, eftersom han insåg sanningen. Clyde blir chockad när han hör hela historien, men lovar att ta med hemligheten till graven.

Dödliga planer

Andre fortsätter att sätta press på Aiden. Eftersom han vägrade stjäla polisens bevis mot Chad, finns det bara ett sätt att betala sin skuld – genom att döda Hope och inkassera hennes livförsäkring! Aiden vägrar först ens tänka tanken. Han kan inte döda kvinnan han älskar. Men när Andre hotar att skada hans son istället, fattar Aiden ett desperat beslut. Han ändrar uppgifterna i Hopes livförsäkring och skriver sitt eget namn som förmånstagare till fem miljoner dollar om hon dör.

Hemliga känslor

Rafe bjuder sin nya kvinnliga poliskollega Lani på lunch för att lära känna henne bättre. Hon verkar lite intresserad av honom, vilket han inte märker. Eftersom Aiden inte har några manliga vänner i Salem, frågar Hope om Rafe vill ställa upp som hans marskalk vid bröllopet. Stämningen blir något obekväm med tanke på Rafes hemliga känslor för Hope, men som den schysta kille han är, går han förstås med på det. Senare går han till Aidens kontor för att erbjuda sig, och blir misstänksam när han avbryter mötet med Andre.


Kommentera