MÅNDAG 15 MAJ 2017 · Ben får veta att han är efterlyst av polisen. Paul kräver att hans mamma berättar sanningen om hans pappa, medan John inser det ofattbara!

Chad knackar på hos Ben och levererar dåliga nyheter – att polisen i Florida letar efter honom. Ben tackar för informationen och letar sedan rätt på sin pappa för att be om hjälp. Han berättar att han kallade sig ”Kevin Reynolds” förut och omgav sig med skumma personer när han jobbade på en nattklubb, så han misstänker att det är därför polisen vill få tag i honom. Samtidigt går Abigail hem till Chad och ifrågasätter om han vill hjälpa eller stjälpa för hennes pojkvän. Chad hävdar att han inte har några dolda avsikter, men Abby är inte helt övertygad.

Marlena tvingar Tori att erkänna sanningen – att John är pappan till hennes son och att hon har ljugit under hela hans uppväxt. Samtidigt har Sonny läst Wills artikel som antydde att Paul skulle vara en DiMera och varnar honom för att hans mamma ljuger. Paul vet inte vem han ska lita på, men känner att han måste reda ut det här innan han lämnar Salem. Därför ber han sin mamma att komma till Club TBD på vägen till flygplatsen, medan Sonny ber Will att komma dit. När även John och Marlena dyker upp, är det bäddat för sanningen att äntligen komma fram. En upprörd Paul synar sin mammas bluff och kräver att få veta sanningen – att hon befann sig i Salem nio månader innan han föddes och har ljugit om vem hans pappa är. När John hör det här lägger han ihop alla fakta och inser det ofattbara!


Kommentera