TISDAG 9 MAJ 2017 · Starka känslor vaknar till liv när Sonny får veta att han har sin gamla älskares blod i sina ådror! Eve konspirerar med Cole för att splittra Paige och JJ:s förhållande, och Serena ger Xander ett skarpt ultimatum.

Will och Sonnys äktenskap har knakat i fogarna ända sedan basebollspelaren Paul Narita kom till Salem, men inget ont som inte för något gott med sig. Nu får Sonny veta att det faktiskt är tack vare Paul som han över huvudtaget lever – eftersom Paul var den hemliga blodgivaren som räddade hans liv efter knivattentatet. Det här väcker alla möjliga känslor till liv hos Sonny, som nu känner sig manad att tacka sin livräddare med ett personligt besök på hans hotellrum. Paul förklarar att han inte sa något om det, eftersom han inte ville att Sonny skulle känna sig skyldig honom nåt. Det gör förstås saken ännu mer beundransvärd. Senare när Sonny har gått, vill Pauls mamma Tori att de fortsätter packa och förbereda sin sorti från Salem. Paul blir irriterad över att hon nonchalerar sitt första möte med mannen som friade till honom, och som han fortfarande älskar. Tori klargör att Paul måste glömma sin livs kärlek och gå vidare med livet.

När Sonny kommer hem är Will fullt upptagen med att planera firandet av deras bröllopsdag. Gabi har skickat en present från fängelset.Sonny erkänner ärligt att han precis träffade Paul – och att det är tack vare honom som han lever. Will visste inte heller att Paul var blodgivaren, och får svårt att dölja sin svartsjuka när han inser hur stort det här är. ”Jag ska tacka honom nästa gång vi ses” säger Will och kramar om sin man, men blicken i hans ögon avslöjar djup bitterhet över att Sonny nu delar DNA med mannen som han en gång friade till!

Paige och JJ är lyckligt återförenade igen, men anar inte att elaka krafter konspirerar emot dem igen. Eve har tagit hjälp av Cole för att hjälpa henne splittra sin dotters förhållande och i dag tar de första steget i sin komplott. Cole går fram till Paige på kafét och ber om ursäkt för sitt utbrott tidigare. Han hoppas att de kan fortsätta vara vänner, trots att hon dejtar JJ igen. Senare ringer han till Eve och rapporterar goda nyheter. Samtidigt erkänner JJ för Daniel att han gick till sängs med sin flickväns mamma, men tillägger att han ångrar det djupt och att Paige aldrig kan få reda på sanningen.

Xander och Serena förklarar hur de träffades i Afrika och blev älskare, samt varför de började smuggla diamanter. Det är tydligt att Serena vill lägga det här livet bakom sig och gå vidare med Eric, och kräver även att Xander låter henne göra det om hon ska ge honom diamanterna. Senare fortsätter Xander att flirta med Nicole, som tappar intresset en aning när hon får veta att han är bekant med Serena.


Kommentera