TORSDAG 28 FEBRUARI 2019・Abigail och Chad gifter sig inför släkt och vänner innan de lämnar Salem. Gabi blir upprörd när Stefan ger henne sparken och hotar med att avveckla hennes företag. Eve får den ammunition hon behöver när hon hör Melinda och Haley bråka om deras hemlighet.

Chad och Abbys bröllopslycka

Lyckliga slut är vi inte bortskämda med i serien som aldrig lämnar oss, men i dagens avsnitt får i alla fall Chad och Abigail ett välförtjänt sådant – när de gifter sig för tredje gången gillt och lovar att älska varandra i nöd och lust… igen! ”Du är mitt livs kärlek, Chad. Jag vill inget hellre än att leva resten av mitt liv med dig” lovar bruden. Chad sparar inte på känslorna när det är dags för honom att avlägga sina löften. ”Jag är din och kommer aldrig att tvivla på dig igen. För en kärlek som vår händer bara en gång i livet.” Inte ett öga är torrt när Julie förklarar brudparet som man och hustru igen och de förenas med en kyss inför de anhörigas applåder och glädjerop!

Gabi får dåliga nyheter

Gabi är på mindre bra humör. I dag klampar hon in till DiMeras herrgård rasande efter att ha nåtts av nyheten att Chad har avgått som VD för DiMera Enterprise och att Stefan nu har total självbestämmanderätt. Hon vädjar till honom att godkänna hennes planer för utveckling av sitt klädmärke Gabi Chic, men Stefan vägrar. ”Du kan betrakta dig själv som avskedad” klargör han och tillägger att Gabi Chic ska avveckla sin verksamhet. Samtidigt som Gabi ska gå, dyker Chad och Abby upp för att hämta några saker innan de lämnar Salem, och Gabi vädjar till sin forna vän om hjälp. Hon får förstås nobben av Chad, som istället går in till vardagsrummet och tar farväl av sin pappas porträtt. Stefan blir deprimerad när han inser att ”Gabby” är förlorad för evigt. ”Jag älskade henne och för ett ögonblick älskade hon mig också.” Abby instämmer.

Bon voyage

Väskorna är packade, bilen är framkörd och nu återstår bara för Chad och Abigail att ta ett sista farväl av familjen. Abby ber JJ att ta hand om deras föräldrar och uppmanar sin mamma att inte ge upp kampen om Jack. Efter mycket kramar och tårar lämnar brudparet Salem för att påbörja sitt nya liv i Frankrike. Bon voyage, au revoir, tack för allt och på återseende! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.