ONSDAG 25 OKTOBER, 2017 · Brady överraskar Theresa med ett frieri. Dario knackar på hos Summer och sanningen om deras relation avslöjas. Johns vänner försöker ta reda på var Alliansen har tagit honom. John får sällskap av en oväntad medfånge.

Frieri med förhinder

Summer dyker upp hos Brady och Theresa och är hysterisk efter mötet med Maggie. Hon var nära att avslöja att hon är hennes dotter och nu tror Maggie att hon är galen. Brady var precis på väg att fria till Theresa när Summer klampade in, så han försöker lugna ner henne och schasar ut henne vänligt men bestämt. När han gör ett nytt försök att fria, blir de avbrutna av att Tate gråter i barnkammaren. Theresa skyndar iväg för att ta hand om honom och när hon återvänder har Brady låst dörren och stängt av deras telefoner, för att undvika fler störningsmoment. Sen går han ner på knä och friar. Theresa blir sprudlande glad och utbrister ett ”Ja” innan han ens har avslutat frågan.

Par i brott

Dario Hernandez knackar på dörren till Summers hotellrum. Det avslöjas att de är bedragare och Dario vill att hon blåser Maggie på pengar. Summer är inte lika sugen på den idén. Samtidigt berättar Nicole för Maggie att hon följde efter Brady till Los Angeles och var med när han räddade Summer från att begå självmord i havet. Maggie blir chockad och undrar om Nicole tror att kvinnan är farlig. Nicole hoppas inte det, men tycker att nån borde prata med Brady och varna honom för att vara försiktig. Nicole träffar Dario på vägen hem och tackar ja till att gå på dejt med honom senare i kväll, med den dolda avsikten att få mer information om Summer.

Deimos sluga planer

Kate hälsar på Deimos i hans nya lya och hoppas att han har lagt ner sina planer på hämnd mot Victor. Deimos lovar att försonas med sin bror, tack vare Kate. De delar en passionerad kyss, men Kate har bråttom till ett möte. Deimos ringer ett samtal och kräver att få medicinen levererad som han har beställt. Det visar sig att han har sökt på nätet om myasthenia gravis, den kroniska muskelsjukdomen som Maggie lider av. Senare dyker Deimos upp hemma hos Maggie och säger att de behöver prata. Vad smider han för onda planer?

John får en medfånge!

Sökandet efter John fortsätter. Med hjälp av Eduardo, får Rafe veta att Alliansen har skyddsrum i och omkring Salem och förmodligen har tagit John till ett av dem. Listan över möjliga platser är lång. Rafe märker att Hope är orolig för Ciara och ber henne att ta hand om sin dotter istället, medan han, Steve och Marlena ger sig ut för att hitta John. Samtidigt försöker John ta sig loss från kedjorna han är fastlåst med. Yo Ling råder honom att ge upp och acceptera att han ska offra sitt liv för det högre syftet. Blodtransfusionen ska genomföras i morgon bitti. Senare får John sällskap av en medfånge som släpas in av vakterna och kedjas fast vid en annan pelare. John får en chock när han ser att det är… Paul!


Kommentera