FREDAG 9 FEBRUARI, 2018 · Justin avbryter Lucas och Adriennes bröllop med en nyhet – han älskar fortfarande sin exfru. Jennifer ber Abigail att sluta gömma sig, medan Chad och Gabi försöker reda ut vad som håller på att hända mellan dem.

Bröllopsdilemma

Lucas och Adriennes bröllop får ett abrupt avbrott när Justin rusar in till kyrkan och skriker ”Stopp!” Han ber sin exfru att inte gifta sig med Lucas förrän han fått en chans att förklara. ”Vad kan du möjligtvis säga som kan få mig på andra tankar?” undrar Adrienne och svaret är förstås ”Att jag fortfarande älskar dig.” Gammal kärlek rostar aldrig och Justin vet att han har betett sig som ett svin, men känslorna finns fortfarande där och han är säker på att Adrienne känner likadant. Lucas kräver att att bröllopsceremonin återupptas, men blir besviken när Adrienne säger nej. Hon behöver tid att fundera. Hon lämnar kyrkan med tårar i ögonen, medan hennes båda friare drabbar samman i ett bittert gräl. Lucas ger sin rival en smocka. Sonny hittar sin mamma gråtande på den välbekanta parkbänken vid torget. Adrienne känner sig hemsk som krossade Lucas hjärta, men hon är förvirrad och vet inte vad hon ska göra.

Livet står inte stilla

Jennifer försöker övertala Abigail att träda fram ur skuggorna och ta tillbaka sitt liv. Hon anar inte hur glada alla skulle bli. Abby vågar inte det. Hon märker att livet har gått vidare medan hon var borta och hon kan inte förvänta sig att allt ska bli som förut. Hon såg Chad och Gabi på stan och märkte att de har känslor för varandra. Jennifer tror att hon har fel, eftersom hon vet att Chad fortfarande sörjer Abby och Gabis uppbrott från JJ är väldigt färskt. Andre pratar med Laura i telefon och låtsas inte veta att Abigail är tillbaka i Salem. Andres plan är att han ska avslöja henne för Chad och därmed bli en hjälte i sin brors ögon.

Mer än bara vänner?

Samtidigt har Chad och Gabi kommit fram till samma slutsats – de kan inte jobba tillsammans längre. Båda två märker att deras relation håller på att utvecklas till något mer än bara anställd och chef, vilket känns fel. Chad sörjer fortfarande Abigail och Gabi har ju precis gjort slut med JJ, så ingen av dem kan väl vara redo för ett nytt förhållande – eller? Det sunda förnuftet säger en sak och hjärtat en annan, för kort därefter kan de inte låta bli att förenas i en het kyss!

Ofrivillig pappa

Steve och Kayla blir upprörda när Joey berättar att han har gjort Jade gravid. När föräldrarna får veta att Jade avslöjade nyheten i samband med att Joey försökte göra slut med henne, misstänker de att hon ljuger. Joey inser motvilligt att han måste ta sitt ansvar, hoppa av skolan och skaffa ett jobb för att försörja sin nya familj. Hans föräldrar gillar inte alls den planen.

One Comment

  1. Pingback: Adriennes val! – Våra bästa år | Days.nu

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.