TISDAG 24 OKTOBER, 2017 · Chad och Abbys bröllop överskuggas av drama och lögner. Summer avbryter ett viktigt ögonblick mellan Theresa och Brady.

Vita lögner

Chad och Abbys bröllopsceremoni får ett abrupt avbrott när Abby får syn på Ben utanför fönstret och skriker av fasa! När de andra vänder blicken åt samma håll ser de ingenting, så alla förmodar att Abby inbillar sig. Chad och JJ letar i trädgården, men hittar inga tecken på intrång. Eftersom Abby är nära att få ett nervsammanbrott, övertalar Chad hennes bror att säga till alla att Ben har synts till i södra USA och förmodligen är på väg till Mexiko. JJ gillar inte att ljuga för sin syster, men när han ser att hon slappnar av och kan njuta av sin bröllopsdag igen, går han med på att hålla masken.

I nöd och lust

Ceremonin börjar om från början, med skillnaden att JJ överlämnar bruden vid altaret den här gången, istället för Doug. Abby blir rörd till tårar när det visar sig att Chad har bett Julie att läsa ett stycke ur hennes pappas bok om familjens betydelse. Chad och Abby utbyter äktenskapslöften och ringar, innan prästen förklarar dem som man och hustru och de får kyssa varandra. Efteråt firas brudparet med en liten fest. Eric konfronterar Jennifer med hennes pillermissbruk, medan han själv är frestad att smutta på alkoholen. Ciara försöker hålla god min, men Doug och Julie märker att något bekymrar henne. Theo bestämmer sig för att ta med henne därifrån.

Panik!

När gästerna har gått och Abby försöker smälta att hon är en gift kvinna, blåser plötsligt altandörrarna upp och hon hör Bens röst viska hennes namn! Chad tror återigen att hon inbillar sig, men Abby får panik och kräver att de tar med sig sin son och lämnar Salem i kväll!

Summers misstag

Brady övertalar Maggie att ge Summer en chans till. Även den här intervjun går åt skogen, när Summer ställer personliga frågor och Maggie förstår att Brady har pratat om hennes privatliv. Samtidigt kommer Brady hem och planerar att överraska Theresa med ett romantiskt frieri. Han vet att han har varit svår att leva med på sistone och är tacksam för att Theresa har visat så stort tålamod under allt som hänt med Summer. När de börjar prata om framtiden och Brady är på väg att fria, blir de avbrutna av em upprörd Summer som dyker upp och vill berätta om den misslyckade intervjun med Maggie.


Kommentera