SPRUCKET FÖRHÅLLANDE · Adrienne dumpar Lucas för att ge sitt äktenskap med Justin en till chans.

Svikna löften

De var gifta i nästan 30 år, men när Adrienne fick veta att hennes make Justin var otrogen med en affärskollega i Dubai insåg hon att deras äktenskap var över. Under krisen som följde fann hon tröst och stöd från ett oväntat håll – sin sons svärfar Lucas. Trots den stora åldersskillnaden verkade Adrienne och Lucas trivas i varandras sällskap och inledde ett förhållande. Men när Sonny nyligen flyttade från stan, fick Adrienne en tankeställare och nu bestämmer hon sig för att försöka återförena sin familj och reparera sitt trasiga äktenskap, till Lucas stora besvikelse.

En andra chans

Judi Evans, som spelar Adrienne, förklarade för tidningen Soap Opera Digest vad som pågår när de här avsnitten visades på TV i USA. ”Det finns alltid en dragningskraft mot någon som man har levt större delen av sitt liv med. Hon och Justin har uppfostrat fyra pojkar tillsammans. Ibland, även när ens barn är vuxna, vill man att det ska fungera. Så Adrienne känner att hon måste försöka en gång till.” Men Adriennes beslut att lappa ihop äktenskapet med sin make betyder inte att hon har glömt eller förlåtit hans otrohet med Elsa. ”Det kanske tar ett tag, men sår kan läka” påpekar Evans. ”Adrienne har tillbringat många år med Justin. De har haft problem förut och överlevt dem. Därför är Adrienne beredd att försöka en gång till med Justin.”

Är ålder bara en siffra?

Vad händer med Lucas då? ”Ibland när nånting känns väldigt rätt och bra, så vill man nästan inte att det ska hända på grund av rädsla” säger Evans. ”Det är som att skjuta sig själv i foten. Även om Adrienne älskar Lucas och litar på honom, så har deras förhållande varit en helt ny värld för henne. Som en mogen kvinna finns det risker med att stanna hos den yngre Lucas och det kan kännas skrämmande för henne.”

Tyck till! Vem är den rätte mannen för Adrienne?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Det svåra beslutet

I den här veckans avsnitt har Lucas planerat en romantisk kväll till sjöss med Adrienne och tar med henne till hamnen. Han har hyrt en båt, packat en picknickkorg och ser fram emot en härlig kväll tillsammans. Därför blir han besviken när Adrienne säger nej och förklarar att de inte kan fortsätta träffas mer. ”Adrienne mår dåligt över att berätta det för Lucas” förklarar Evans. ”Hon har inte sagt det till Lucas, men hon älskar honom mycket. Han har tagit fram en helt ny sida hos Adrienne som hon inte visste fanns. Om det inte vore för hennes söner, skulle hon säkert inte tveka för ett ögonblick över att stanna hos Lucas.”

Lucas ger inte upp!

Kate har varit emot förhållandet hela tiden och ser det som en positiv nyhet att Lucas har gjort sig av med ”den där vampyren Adrienne.” Hennes ord får dock oönskad effekt. Lucas uppskattar inte att hans mamma svartmålar kvinnan han älskar, vilket hon har gjort med nästan alla kvinnor han har haft förhållanden med, så istället bestämmer han sig för att utmana Justin och kämpa för att vinna tillbaka Adrienne. Dagen därpå har Adrienne ett möte med sin exmake på stan och förklarar att hon vill ge deras äktenskap en till chans. Han går med på det och de återförenas med en kram, samtidigt som Lucas får syn på dem och ser grymt svartsjuk ut.


Kommentera