TORSDAG 12 APRIL, 2018 · Chad och Gabi tar farväl av varandra med sorg i hjärtat. Andre övertalar Abigail att göra något drastiskt för att rädda sitt äktenskap. Nicole blir igenkänd från sitt förflutna som porrstjärna.

Var har jag sett dig förut?

Brady vill leva familjeliv i skymundan med Nicole och deras respektive barn. Han kan skydda dem från lagens långa arm och andra som vill dem illa. ”Ingen kommer att hitta oss” lovar han, samtidigt som båda hoppar till av skräck när det bankar på dörren. Grannen Hilary kommer på besök igen och den här gången har hon med sig sin man Scooter. Han är matteprofessor, så Hilary tror att han och ”Freddie” har mycket att samtala om, eftersom han är ingenjör. Brady försöker slingra sig ur den situationen. Hilary tar Nicole åt sidan och avslöjar en skamlig hemlighet om sin man – han är besatt av porrfilm. Samtidigt tycker Scooter att han känner igen Nicole, som förstår att det beror på hennes gamla ”filmkarriär.” Brady och Nicole blir tvungna att tacka ja till en parmiddag med grannarna och oroar sig för att deras fasad ska spricka.

Ett ledsamt farväl

Abigail är upprörd efter att ha fått veta att Chad misshandlade Deimos som hämnd. Chad erkänner att han är skyldig, men lovar att få ett slut på kriget mellan familjerna. Andre besöker Gabi på sjukhuset och varnar henne för att hålla sig borta från hans gifta bror. Senare kommer Chad förbi för att ta farväl av Gabi. Båda två har starka känslor för varandra, men vet att de måste gå vidare med sina liv på varsitt håll. När Chad kommer hem, föreslår Abby att de förnyar sina äktenskapslöften. De har varit med om så mycket sen de gifte sig, att de kan behöva en nystart. Chad håller med och de börjar fundera över datum, medan Gabi ligger i sin sjukhussäng och gråter floder vid tanken på att ha förlorat Chad för gott.

Dejt inställd

Eric har en dejt med Jennifer i kväll. När han väntar på henne i parken med en ros i handen, blir han konfronterad av Victor istället, som förbannar honom för att ha orsakat Daniels död. Ångesten inom Eric gör sig påmind igen och han bestämmer sig för att ställa in dejten med Jennifer. Hon förtjänar någon bättre än honom.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.