MÅNDAG 9 APRIL, 2018 · Abby och Gabis liv står på spel och Chad tvingas fatta ett omöjligt beslut. Steve hittar sin förlorade son och Jade försöker göra sig beroende av Joey.

Giftig kompromiss

Chad hamnar i en omöjlig situation när Deimos kidnappar damerna i hans liv och ger dem båda ett dödligt gift. Chad blir tilldelad ett motgift, men det finns två hakar – botemedlet räcker bara till en av dem och sekunderna tickar innan deras lungor exploderar. Pressen är enorm. Chad älskar båda två och löser det pragmatiskt genom att först ge sin fru halva dosen botemedel och sen Gabi den andra halvan. Problemet är bara att kompromissen kan leda till att båda två dör! JJ, Dario och Paul lyckas hitta till hamnmagasinet och de båda kvinnorna förs medvetslösa till sjukhuset. Läget är särskilt kritiskt för Gabi, som fick botemedlet några sekunder senare än Abby.

Deimos är inte helt nöjd med sin plan. Meningen var att Chad skulle rädda en av kvinnorna och sen leva resten av sitt liv med ångesten över att ha förlorat den andra. Sonny blir hysterisk när han får veta vad Deimos har gjort och kräver att Victor avsätter honom från tronen.

En Tripp till Arizona

Steve och Kayla reser till Arizona för att hitta Tripp Dalton – sonen som Steve förmodas ha fått med Ava Vitali. Spåren leder till en krog där Tripp jobbar, men de får veta att han nyligen har fått sparken efter en dispyt med sin chef. Efter en stund dyker Tripp ändå upp på krogen och hamnar i ett hetsigt gräl med sin chef. Steve ingriper och ger chefen en smocka. Han presenterar sig som Tripps pappa och förklarar att Ava adopterade bort honom i hemlighet. Han undviker att nämna något om Avas död.

Vägen till mannens hjärta

Joey kommer hem med Jade från sjukhuset efter att hon har opererat bort en del av sin lever för att rädda sin pappas liv. Trots att de har gjort slut, fortsätter Jade att göra sig beroende av Joey på alla sätt, medveten om att hon skulle förlora honom om han inte tyckte synd om henne.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.