SMYGTITT · Veckans avsnitt bjuder på lögner, spruckna förhållanden, en återkomst från döden, bröllopskaos och även en del romantik!

En vit lögn

Theresa måste göra slut med Brady och lämna stan för att skydda honom och alla hon älskar från skurken Mateo. Brady blir upprörd när det verkar som att Theresa tar droger och dricker alkohol igen. Han försöker prata förstånd med henne, men Theresa gör allt hon kan för att övertyga honom om att hon har fallit tillbaka i sitt gamla destruktiva beteende. Brady envisas med att försöka hjälpa henne och Theresa inser att hon måste såra honom på värsta tänkbara sätt för att han ska ge upp och inse att deras förhållande är slut. Philip hjälper Chloe att bevara hemligheten om sin graviditet, men Deimos anar ugglor i mossen och försöker tvinga sanningen ur honom.

Tillbaka från graven

Gabi blir förtvivlad när JJ erkänner att han var otrogen i samband med sin resa till Miami. Förhållandet börjar knaka i fogarna och Gabi tillbringar alltmer tid med Chad och hjälper honom med hans affärer. Chad och Gabi inser att de börjar få riktiga känslor för varandra och försöker hantera det. Samtidigt spionerar en främmande kvinna på dem. Det visar sig vara Abigail som har överlevt flygplansolyckan och återvänt till Salem. Jennifer svimmar av chock när hon hamnar öga mot öga med sin dotter. Abigail blir besviken när hon märker att Chad håller på att gå vidare med Gabi. Hon vill hålla sin återkomst hemlig tills hon är säker på att han fortfarande älskar henne.

Ingen utväg

Rafe och Shawn kämpar febrilt för att få Hope frikänd från mordanklagelserna, men rättegången slutar med en fällande dom för mord och ett hårt straff – 25 års fängelse utan möjlighet till frigivning! Joey försöker avsluta förhållandet med Jade, men hon avbryter honom med en överraskande nyhet – hon är gravid och han ska bli pappa! Theo blir upprörd när hans pappa börjar dejta läkaren Valerie. Han tror att Valerie ljuger och det visar sig att han har rätt. Hon bär på mörka hemligheter om sitt förflutna!

Kärlekens dilemma

Lucas och Adriennes bröllopsdag är här, men Justin klampar in i kyrkan och avbryter ceremonin med nyheten att han fortfarande älskar sin exfru och ber henne att ge deras äktenskap en till chans. Adrienne blir kluven och vet inte vad hon ska göra. Sonny försöker hjälpa sin mamma med dilemmat genom att samla alla inblandade och tvinga fram ett beslut.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.