SMYGTITT · Thanksgiving, cancerbesked, fängelsedrama och en flicka på vinden – här är händelserna som du kommer att sitta klistrad vid den här veckan!

Flickan på vinden

Veckan börjar med Thanksgiving-firande på olika håll i Salem. Jennifer bjuder hem Chad och Thomas, medan Abigail gömmer sig uppe på vinden. JJ går upp till vinden för att hämta leksaker åt barnen och får en chock när han hamnar öga mot öga med sin ”döda” syster! Familjen Brady börjar dagen med att besöka Bos gravplats och uttrycka tacksamhet för den sista tiden de fick med honom. Sen firas Thanksgiving på puben. Stämningen blir spänd när Jade avslöjar för hela släkten att hon är gravid med Joeys barn. Familjen Kiriakis firar högtiden med bråk och slagsmål.

Cancerbesked

Adrienne har tillbringat natten på hotellrummet med sina friare och till slut fattar hon ett beslut om vem hon vill leva resten av sitt liv med. Tyvärr svimmar hon av utmattning innan hon hinner meddela sitt beslut. Hon förs till sjukhuset där det visar sig att hon har bröstcancer. Kärleksproblemen känns mindre viktiga när hennes liv står på spel. Hon rymmer från sjukhuset och går till kyrkan för att söka andlig vägledning.

Hope i fängelse

Den här veckan får vi en inblick i Hopes nya liv bakom galler. Som polis hamnar hon i en extra utsatt situation, men Deimos ser till att hon får beskydd av en annan fånge. Hope upptäcker att Marlenas dubbelgångare Hattie Adams avtjänar sitt straff på samma anstalt och de båda damerna blir snabbt vänner. Samtidigt utanför murarna börjar Rafe och Shawn Douglas utreda Stefanos sista tid i livet och upptäcker oväntad information som kan bli Hopes räddning!

Dags att träda fram

Jennifer och Andre försöker övertala Abigail att träda fram och avslöja för Chad att hon lever. Chad inser att han har fått starka känslor för Gabi och blir besviken när hon provocerar fram ett gräl med honom för att vara med JJ istället. Chad bestämmer sig för att hedra sin döda fru med en minnesgudstjänst, för att sedan kunna gå vidare med livet utan dåligt samvete. När Abigail hör talas om det inser hon att hon måste avslöja sig – både för sin son och Chads skull!

Deimos avslöjar sanningen

Deimos intresse för Chloes graviditet vaknar till liv när han hör Philip prata med henne i telefon. När Nicole berättar att Chloe skulle ha blivit surrogatmamma åt henne och Daniel, inser Deimos vad som har hänt. Han kidnappar Philip och drogar honom med sanningsserum för att tvinga fram sanningen!

Valeries hemligheter

Theo gillar inte den nya kvinnan i pappas liv. När Valeries mobiltelefon låser sig erbjuder han sig att laga den, men passar även på att tanka över alla hennes sms. Han upptäcker att Valerie försöker avråda sin son från att komma till Salem, vilket verkar skumt. Ciara blir svartsjuk när Theo dejtar Claire. Hon bestämmer sig för att prova nätdejting för att hitta en egen kille. Hon får snabbt kontakt med en kille som visar sig vara ett bekant ansikte.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.