SMYGTITT · Striden om Orwell trappas upp ordentligt och Deimos förklarar krig mot sina fiender. Hope hamnar i en livsfarlig situation. Gänget i Prag lurar Stefano i en fälla, men ingenting är som det verkar vara!

Chad och Gabi kidnappade

Striden om den värdefulla Orwell-teknologin trappas upp rejält den här veckan. Deimos är på krigsstigen – han förgiftar Andre och anlitar en buse som misshandlar Dario. Jennifer blir tipsad om en leverans i hamnen som Deimos har beställt och går dit för att snoka. Leveransen består av en container där Shane Donovans tvillingbror Drew gömmer sig. Han har fått i uppdrag att slutföra arbetet med Orwell så att tekniken kan tas i bruk, men Jennifer övertalar honom att följa med henne istället och de bestämmer sig för att frigöra ett virus i Titans datasystem som ska förstöra teknologin en gång för alla. Samtidigt blir Chad och Gabi tagna som gisslan av Deimos och inlåsta i en övergiven slakterifabrik. Han vägrar släppa dem förrän han fått ”nyckeln” till teknologin. Chad och Gabi försöker rymma, men stoppas av en vakt och Chad blir skadad. Under fångenskapen erkänner både Chad och Gabi att de älskar varandra. Samtidigt börjar Dario få känslor för Abigail…

Hope är lovligt byte

Eric lämnar Hope ensam för att åka till sjukhuset i Salem och stjäla medicin åt henne. Jennifer ertappar honom, men lovar att hålla tyst. Senare mår Hope bättre och börjar fokusera på att hjälpa Hattie med hennes situation. Hon får veta att Hattie har blivit misshandlad i fängelset och vårdas på en fristående klinik. Hope beger sig dit, men Raines är henne på spåren och konfronterar henne i en gränd. När Hope försöker fly, skjuter han skarpt!

Tvisten om Holly

Chloe får medicin utskriven av en läkare som underlättar för henne att amma Holly, vilket Nicole blir förtvivlad när hon bevittnar. Nicole försöker inbilla Chloe att hon har kommit till insikt när det gäller Deimos och tänker lämna honom, men Chloe vägrar ändå ge upp vårdnadstvisten om barnet.

Skenet bedrar

Gänget i Prag planerar att lura Stefano i en fälla i samband med en maskeradbal. Mer om den historien kan du läsa här → När kuppen är över kan gänget åka hem till Salem igen, men Steve stannar kvar och har ett möte med Shane, där det framkommer att ingenting med sökandet efter Stefano är som vi trodde!

 


Kommentera