SMYGTITT · Bröllop, kidnappning, vårdnadstvist och dödsbesked är ingredienserna i veckans Days-soppa. Här kommer en smygtitt på händelserna som vi sitter klistrade vid den här veckan!

❄ Chad och Gabi är tillfångatagna i en köttfrys och när temperaturen sjunker blir kroppsvärme den enda räddningen. De tror att de ska frysa ihjäl och känslorna tar över förnuftet. När Abby senare hittar dem tillsammans verkar de ha varit otrogna. Samtidigt känner sig Abby allt mer dragen till Dario.

⚔ Kriget om Orwell leder till att Sonny blir kidnappad. Herrarna från de tre familjerna träffas för att förhandla om sina anhörigas frigivning och historien får en dramatisk upplösning.

⚖ Vårdnadstvisten om Holly avgörs i domstol och domen kommer som en stor besvikelse för en av mammorna, medan den andra fattar ett drastiskt beslut.

👰 Steve och Kayla förnyar sina äktenskapslöften inför släkt och vänner. Deras dotter Stephanie kommer hem för att vara med på bröllopet. Gänget från Prag kommer hem och Hopes dom för mordet blir upphävd – dock riskerar hon fortfarande att straffas för fängelserymningen.

⚰ Julie blir förtvivlad när hon får veta att hennes enda son David har dött. Nyheten kommer även som en chock för Valerie, som har haft en romans med David för många år sedan. Valeries son Eli dyker upp under minnesgudstjänsten och hotar att avslöja sin mammas stora hemlighet!

😘 Marlena ber Jennifer att besöka Eric på bondgården och övertala honom att komma hem. De återförenas med en kyss!

🤨 Gabi blir svartsjuk när JJ går på dejt med Lani.

2 Comments

  1. För vilken av mammorna kommer domen som en besvikelse? *nyfiken* 😆

  2. Jag hoppas Nicole vinner 😊

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.