Arianne Zucker (Nicole) hamnar mitt i den smutsiga amerikanska valkampanjen!

Vi känner Arianne Zucker som ”Nicole” i vår favoritsåpa, men på sistone har hon hamnat mitt i en skandal som hon nog aldrig hade räknat med. Ingen har väl missat att det är presidentval i USA i år och frågan är om Hilary Clinton eller Donald Trump ska bli en av världens mäktigaste människor. Den sistnämnda kandidaten gjorde ett gästspel i vår favoritsåpa för 11 år sedan (2005) och detaljer från den händelsen orsakar just nu rabalder i pressen världen över.

Den respekterade tidskriften Washington Post har publicerat en video där Donald Trump uttrycker väldigt nedlåtande kommentarer om kvinnor. ”När du är en stjärna så låter de dig göra det. Ta tag i fittan. Du kan göra vad som helst,” säger han i videon:

I videon framgår det att Donald Trump sitter i en buss tillsammans med en tv-reporter, Billy Bush (kusin till f.d. republikanska presidenten George Bush) från programmet ”Access Hollywood” och genom fönstret ser de Arianne Zucker (Nicole) som kommer gåendes mot dem, när dessa nedlåtande kommenterar fälls. Det är alltså tydligt att de syftar till henne. Senare i videon går Arianne fram och välkomnar Donald Trump till tv-studion med kommentaren ”Är du redo att bli en såpastjärna?” Hon är då ovetande om de nedlåtande kommentarerna som herrarna precis har fällt om henne.

När herrarna har klivit av bussen, visar Zucker dem till tv-studion där deras scen ska spelas in. På vägen ställer Bush frågan: ”Om du hade fått välja mellan oss, hade du valt mig eller Donald?” och Zucker väljer att inte svara på det. Sedan ändrar hon sig och säger att hon hade gått på dejt med båda två.

Videon avslöjar Trumps kvinnosyn, men han själv avfärdar det hela som ”grabbsnack” i ett uttalande, och menar att han var ung, omogen och betedde sig illa i det här sammanhanget. Arianne Zucker vill i nuläget inte uttala sig om Trumps kommentarer. ”Det handlar inte om mig,” säger hon till CBS. Hennes vänner och kollegor har däremot uttalat sig desto mer och visat henne sitt stöd:

Så här skriver Chandler Massey (Will):

Christell Stause (Jordan):

Molly Burnett (Melanie):

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.