MÅNDAG 12 MARS, 2018 · Deimos går till angrepp mot sina fiender för att vinna kriget om Orwell. Gabi och Abby samarbetar för att få ett slut på familjefejden. Jennifer gör en chockerande upptäckt i hamnen.

Riskanlays

Striden om Orwell-teknologin trappas upp rejält i dag. Deimos ligger steget före än så länge, eftersom innehar en hårddisk med programvaran. Sonny låser in dyrgripen i Kiriakis kassaskåp för säkerhets skull, vilket lilla Arianna blir vittne till. Nu väntar Deimos bara på att ”nyckeln” ska levereras till hamnen i kväll – till kajplats 119 klockan 22 för att vara exakt. Han samlar Brady och Sonny till ett informationsmöte och förklarar att hela världen kommer att vilja köpa teknologin till högstbjudande. Brady varnar för konsekvenserna om Orwell skulle hamna i orätta händer. Deimos ser inga risker med det, eftersom de själva väljer vem de ska sälja tekniken till. De behöver ju inte välja Nordkorea.

Girl power

Gabi och Abby träffas på puben för att planera sin egna lilla kupp. När Sonny kommer dit för att lämna Arianna, passar Abby på att smussla åt sig hans nyckel och gör en kopia, medan Gabi uppehåller honom. Nu har de fri tillgång till Kiriakis herrgård för att leta efter Orwell. De får oväntad hjälp av Arianna, som avslöjar att ”en svart låda” ligger i kassaskåpet.

Först till kvarn får mala

Chad och Andre träffas och planerar att snappa upp leveransen från hamnen. Andre vet att kajplats 119 klockan 22 är de magiska koordinaterna. Han ser fram emot att återupprätta familjen DiMeras maktposition tillsammans med sin lillebror. Samtidigt är Jennifer på plats i hamnen för att avslöja familjernas kriminella verksamheter, när hon hör en hamnarbetare säga att Kiriakis leverans flyttas från kajplats 119 till nummer 27. Eftersom Jennifer är den enda som känner till den här ändringen, blir hon först plats för att leta efter nyckeln. Hon dyrkar upp en av spjällådorna och blir chockad över innehållet.

Deimos tar ut segern i förskott

Deimos känner sig som en vinnare och firar segern med ett pampigt pianosolo hemma i herrgården, medan hans fiender prickas av en i taget. När Andre skålar för familjen DiMeras ljusa framtid och tar en klunk champagne, blir han förgiftad och viker sig dubbel av smärtor. Samtidigt blir Dario konfronterad av två skurkar som misshandlar honom grovt utanför sin nattklubb. Nicole hittar blodig och blåslagen på marken. Han är halvt medvetslös, men lyckas stamma fram namnet på gärningsmannen – Deimos!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.