MÅNDAG 9 APRIL, 2018 · Deimos tvingar Chad att välja mellan Abigail och Gabi – en av dem måste dö!

Triangeldramat mellan Chad, Abigail och Gabi tar en dramatisk och oväntad vändning i dagens avsnitt. Som vi vet har Chad haft svårt att välja mellan dessa damer på sistone och nu drar Deimos hans beslutsångest till sin yttersta spets, när han verkställer sin hämnd för att Chad saboterade affären med stulna konstföremål.

Damer i nöd

Allt börjar på välgörenhetsfesten när Chad håller ett tal och ber att få presentera sin fru – som då visar sig vara spårlöst försvunnen. Chads värsta farhågor besannas när han får ett sms som bekräftar att Abby är tillfångatagen i en övergiven lagerlokal. Chad skyndar dit för att rädda henne, men blir själv överfallen och fastbunden. Abigail och Gabi sitter fastbundna på varsin sida om Chad, medan Deimos förklarar i en högtalare vad som är på väg att hända. Båda damerna blir injicerade med ett dödligt gift och Chad blir tilldelad ett botemedel – som tyvärr bara räcker till att rädda en av dem! Det är som en Bachelor-final med dödlig utgång! Vem ska Chad välja att rädda? Samtidigt samarbetar Dario, Paul och JJ för att ta reda på vad som har hänt med Chad och damerna.

Abe ber Lani att prata med Eli och försöka få honom att förlåta sin mamma för lögnen om hans faderskap. Lani gör ett försök, men Eli blir bara irriterad och vägrar låta sig övertalas.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.