FREDAG 13 APRIL, 2018 · Tre par firar kärleken med en utekväll. Gabi blir förkrossad när hon får reda på Chad och Abbys planer. Kate är kritisk till Sonnys förhållande med Paul.

Känslor kan inte stängas av

Kärleken spirar i Salem när tre par går ut för att roa sig. Först har vi Chad och Gabi som planerar att förnya sina äktenskapslöften. Kate blir förvånad när hon hör talas om deras planer, och lite besviken eftersom hon hoppades att Chad skulle välja Gabi istället. Chad klargör att han är lojal mot sin fru och son, även om han inte kan förneka att känslorna för Gabi finns kvar. Abby lyssnar på deras samtal i smyg och ser orolig ut.

Vänskap tar paus

Gabi har blivit utskriven från sjukhuset och gör sällskap med sin bror på puben. Båda två beklagar sig över att deras kärlekar har avskärmat sig från dem och valt att satsa på sitt äktenskap. Stämningen blir spänd när Chad och Abigail komme dit. De väljer först att undvika varandra, men när Abby går ut för att ta ett samtal, följer Gabi efter och hör henne berätta för sin mamma i telefon om det planerade bröllopet. Känslorna svämmar över för Gabi. Hon förklarar för Abby att de måste ta en paus i sin vänskap, eftersom det är för jobbigt att vara förälskade i samma man.

Eli tar över

JJ och Lani ska gå på dubbeldejt med Sonny och Paul i kväll. Först får de veta att Eli har fått i uppdrag av FBI att stanna i Salem och utreda kriget mellan skurkfamiljerna. Eftersom en FBI-agent har högre rang än polisen, innebär det att JJ och Lani blir tvungna att rapportera till honom.

Sonny får kritik

Kate blir förfärad när hon ser att Sonny är på dejt med Paul – mannen som förstörde hans äktenskap med hennes barnbarn. Hon ser det som ett svek mot Will. Sonny förklarar att livet måste gå vidare. Han och Paul älskar varandra och han ber Kate att respektera det. Senare kommer Sonny och Paul hem och älskar med varandra för första gången på länge. Chad och Abby gör detsamma. Marlena önskar att hon kunde göra detsamma, men John är fortfarande bortrest och hon saknar honom nåt enormt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.