MÅNDAG 14 AUGUSTI 2017 · Salem får två anledningar att sörja när de måste begrava en kär familjemedlem – och en hatad fiende har återuppstått!

En död…

Släkt och vänner samlas på kyrkogården för att begrava Will. Inte ett öga är torrt och de allra närmast anhöriga bjuder på känslosamma tal med minnen och kärlekshyllningar till killen som dog alldeles för tidigt. Ingen anar att Wills mördare är en av gästerna på begravningen. Abigail försöker övertala Ben att gå fram och säga några ord från dem båda, men han hittar på en ursäkt för att slippa. Tack och lov för det. Lucas och Sami förenas i sin sorg och är överens om att Will var den bästa delen av dem båda.

…en återuppstånden

Senare samlas alla på puben och drabbas av nästa tragedi. Efter att precis ha begravt killen som alla älskade, upptäcker de att mannen som alla hatar har återuppstått – Andre DiMera. Han förklarar skadeglatt att guvernören har benådat honom från alla brott som inte har preskriberats, men bjuder ändå på en generell ursäkt för allt jäkelskap han ställt till med genom åren. Ursäkta godtages inte och Roman svarar med att ge honom en smocka! När Andre har gått, fattar Sami ett stort beslut. Hon ska åka till Schweiz och hämta innehållet i bankfacket som EJ har lämnat åt henne, för att krossa familjen DiMera en gång för alla. Eric och Marlena blir oroliga, men Sami ber dem att lita på henne.

Viva la Mexiko, Steve

Steve besöker Caroline på sjukhuset och ber om fler detaljer från hennes visioner om Bo, trots att skeptiska Kayla har förbjudit honom från att diskutera det här med hennes mamma. Caroline minns namnet på den smutsiga kliniken där Bo var inlagd, vilket ger Steve en konkret ledtråd att följa. Han är helt övertygad om att någon ville inbilla honom att Bo är död, men nu tänker han åka tillbaka till Mexiko och inte komma hem utan sin vän. Joey övertalar honom att ta farväl av Kayla först, med tanke på att uppdraget är riskabelt och han kanske inte kommer hem över huvudtaget. Kayla är tacksam för att hennes mamma verkar må bättre, men tror att hennes visioner om Bo är en biverkning från medicinen.


Kommentera