ONSDAG 18 APRIL, 2018 · Ciara har träffat en ny kille som verkar för bra för att vara sann. Theo och Claire tar sitt förhållande till nästa nivå. Chad inser att Dario har känslor för hans fru.

För bra för att vara sant

Ciara har träffat en kille som verkar vara helt perfekt – Wyatt. De gillar samma musik, samma kaffedrinkar och kommer bra överens i allmänhet. Han är en riktig svärmorsdröm och kan vara precis vad Ciara behöver för att komma över sina känslor för Theo. I dag har de sin andra dejt, som bekräftar ytterligare att de är som gjorde för varandra. Wyatt verkar nästan vara för bra för att vara sann. Och när de skiljs åt för kvällen, visar det sig att han är det också…

Första gången

Theo vill ta sitt förhållande med Claire till nästa nivå genom att älska med varandra. Hon ser skeptisk ut när han pratar i termer som ”för evigt” trots att de är så unga. För att inte bli avbrutna av sina rumskompisar den här gången, har Theo bokat ett hotellrum och ordnat romantisk stämning. De älskar med varandra för första gången och efteråt är de så nöjda med upplevelsen att det nog inte blir den sista.

Hjärta och smärta

Chad blir märkbart orolig för Gabi när han får veta att hennes pappa har hamnat i fängelse igen. Han förstår hur dåligt hon måste må. Senare går han ut på stan för att köpa en vigselring till Abigail inför morgondagens bröllop. Han blir konfronterad av Dario, som anklagar honom för att behandla sin fru illa. ”Abigail förtjänar inte en man som fantiserar om en annan kvinna i sängen” fräser han. Chad förstår att Dario har känslor för hans fru. Senare samlas Chad och Abbys vänner på puben för att fira deras kärlek. Chad håller ett känslosamt tal, som blir avbrutet när Gabi dyker upp. Hon blir så upprörd när hon ser vad som pågår att hon springer därifrån gråtande. Eli följer efter och tröstar henne, och senare får hon även stöd av Sonny, som beklagar kärleksdilemmat med Chad. När Chad kommer hem berättar han om konfrontationen med Dario. Abby erkänner att hon är medveten om hans känslor, men lovar att de inte är besvarade. Chad är den enda mannen hon älskar. I morgon ska de förnya sina äktenskapslöften och alla problem kommer att vara lösta. Tror vi på det?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.