ONSDAG 8 NOVEMBER, 2017 · Nicole konfronterar Deimos med upptäckten att hon är en dubbelgångare till kvinnan som han dömdes för mord på. Hope erkänner för Caroline att hon dödade Stefano. Rafe tar steget och överraskar Hope med en kyss!

Hope erkänner mord

Hope erkänner för Caroline att hon sköt Stefano DiMera och får oväntat starkt stöd från den gamla damen. ”Jag ångrar bara att jag inte sköt den jäveln själv” morrar hon. Hope tror att det var ett misstag – och att det inte var Stefano som torterade Bo och orsakade hans dödliga sjukdom. Nya uppgifter tyder på att Deimos Kiriakis är boven i dramat. Caroline föreslår att de dödar honom också. De har ju äntligen blivit av med sin största ärkefiende och orkar inte med en ny. Roman gillar inte att hans anhöriga tar lagen i egna händer och vill hellre sätta dit Deimos på ett lagligt sätt, men de har inga bevis och Rafe tror att det blir svårt att hitta några, eftersom Deimos är en slug skurk.

Deimos förnekar mord

Samtidigt får Deimos besök av Nicole, som ifrågasätter omständigheterna kring mordet på Helena och hur han lyckades lägga beslag på Victors alla tillgångar så snabbt. Deimos försöker snirkla sig undan hennes frågor, så Nicole ställer ett ultimatum – om han gör Maggie illa, så kommer hon att göra honom illa. Deimos förnekar att han skulle ha något ont uppsåt med Victors fru och försöker sedan charma Nicole – i samma ögonblick som Kate dyker upp. Senare ifrågasätter Kate varför Deimos verkar intresserad av Nicole, men han får henne på andra tankar med en kyss.

Första kyssen smakar bäst

Rafe följer Hope hem och erbjuder sig att utreda teorin att Deimos ligger bakom hennes mans död. Hope är tacksam för allt som Rafe har gjort för henne. Hon kunde inte önska en bättre vän och han är så pålitlig. Rafe, som har trånat efter Hope i hemlighet länge nu, bestämmer sig för att ta risken och visa att han vill vara mer än hennes vän – så han överraskar Hope med en het kyss!

Kan trasiga familjen läka?

Eduardo förklarar för sin exfru varför han övergav familjen för alla år sedan – att han blev indragen i en terroristgrupp och var tvungen att lämna sin familj för att skydda dem. En ilsken Dario dyker upp och ber sin pappa att fara och flyga, men Adriana går med på att träffa honom i morgon och kanske erbjuda sin förlåtelse. Det är dags för familjen Hernandez att läka gamla sår och gå vidare.


Kommentera