TISDAG 7 NOVEMBER, 2017 · Steve får ångest när han får veta att Kayla har en allvarlig skada efter Avas misshandel. Abby blir rasande när Chad vägrar låta henne bränna Ben till döds!

Det är ditt fel

Månader av psykisk terror får slutligen droppen att rinna över bägaren för Abigail, som nu binder fast sin plågoande Ben i en säng, dränker honom i tändvätska och fjuttar på. Chad dyker upp i grevens tid och släcker lågorna, medan Ben kvider av smärta och har skinnflådda ben. Abby rusar till nedervåningen och är djupt upprörd över att Chad avbröt hennes grillfest. Hon måste döda Ben för att han inte ska kunna plåga henne och lille Thomas igen. Med gråten i halsen återberättar hon precis vad som hände när Ben dök upp i huset, och att hon var tvungen att förföra honom för att skydda sig själv och sitt barn. Samtidigt som Chad försöker prata förstånd med sin fru, lyckas Ben ta sig loss från sängen och stapplar ner för trappan på vingliga och brännskadade ben. Chad stoppar honom med en smocka, innan polis och ambulans dyker upp och tar hand om honom. Chad förklarar för JJ att hans fru agerade i självförsvar, men att hon är för upprörd för att palla ett förhör nu. Senare när de är ensamma, vaknar Abbys vrede till liv igen och i hennes traumatiserade tillstånd tycker hon att det är Chads fel att Ben fortfarande lever och att hon aldrig kommer bli fri från honom.

Det är mitt fel

Kayla vaknar upp i en säng på sjukhuset och får veta att hon lider av ett artärbrock – en blödning under skallbenet. Om trycket i huvudet inte går över av sig självt så måste hon opereras. Kayla förstår att skadan uppstod efter att Ava slog henne medvetslös. Steve får veta vad som hänt och skyndar till sjukhuset. Han får ångest när han förstår att Ava orsakade skadan – kvinnan som han drog in i deras liv. Kayla tackar för hans omtanke och oro, men konstaterar att det inte förändrar någonting. Hon vill inte dela sitt liv med Steve och kräver att han lämnar henne i fred.

Jade bjuder med Joey till Chicago för att gå på en konsert, men han vill stanna i stan och hjälpa sina föräldrar att återförenas. Jade försöker övertala honom med en het kyss.


Kommentera