FREDAG 9 MARS, 2018 ·.Gänget i Prag får äntligen bekräftat att Stefano lever – nu måste de bara hitta honom. Nicole får en andlig påhälsning av Daniel och Maggie får veta att hon är farmor igen.

Chloes beslut upprör

Deimos bestämmer träff med Victor och Maggie på sjukhuset och avslöjar den stora nyheten – att Maggie har blivit farmor igen. Hon blir rörd till tårar, medan Victor kokar av ilska när han får veta att Chloe vägrar ge ifrån sig barnet, trots DNA-provet som nu bekräftar att Nicole är mamman. Victor är säker på att Chloe inte har en chans att vinna vårdnaden i domstol. Maggie får hålla sitt barnbarn i famnen och önskar att hennes son hade levt och fått uppleva det här. Även om Victor inte är något fan av Nicole, lovar han att stötta henne i vårdnadstvisten. Deimos gör ett sista desperat försök att prata förstånd med Chloe och för ett kort ögonblick verkar det fungera, men när han fräser att han ska bli pappan som uppfostrar Holly, fräser hon åt honom att dra åt helvete och står fast vid sitt beslut att kräva ensam vårdnad.

Nicole släpps mot borgen

Nicole får en positiv nyhet i alla fall – domaren har godkänt att hon släpps mot borgen. Hon har svårt att glädja sig åt det, med tanke på alla andra problem som tynger hennes axlar. Hon kommer fortfarande att åtalas för mordförsök och hon kommer inte att få träffa sin dotter under tiden som vårdnadstvisten pågår, vilket kan bli en segdragen historia. Daniel gör ett andligt besök och övertalar Nicole att hitta sin inre styrka. Han är säker på att hon ska klara det här och få vårdnaden om deras dotter. Senare när borgensman är betald och Nicole får lämna polisstationen, går hon raka vägen till Salem Inn för att konfrontera sin nya rival Chloe!

Äntligen ett framsteg

Gänget i Prag får äntligen en positiv nyhet av Steve. Nya foton bevisar att Stefano DiMera verkligen lever och befinner sig i stan. Shane har gett några agenter i uppdrag att spana utanför två fastigheter som Stefano äger, med förhoppningen att han ska dyka upp och de kan gripa honom. Rafe och Shane har dock inte tålamod att vänta på det, och vill agera på egen hand. Marlena vet ett sätt att lura fram Stefano från sitt gömställe. Hans besatthet av henne har alltid varit hans akilleshäl, så hon erbjuder sig att ställa upp som lockbete.


Kommentera