TISDAG 26 FEBRUARI 2019・Chad överraskar Abigail med stora planer för deras framtid. Diana manipulerar både John och Marlena. Sonny och Will bestämmer sig för att ta upp kampen mot Leo, men det går inte som planerat.

Leo verkställer sitt hot

Leo vaknar upp till en ny dag – naken och fastbunden vid en säng av sin nya fiende Gabi Hernandez! Hon gillar inte att han gör livet surt för papporna till hennes barn. Leo hävdar att hon har missuppfattat situationen. ”De härliga papporna till hennes barn” försökte döda honom och han är det oskyldiga offret. Gabi lyssnar skeptiskt till Leo historia och konstaterar att även om det han säger stämmer, så förtjänade han det säkert. Samtidigt njuter Will och Sonny av en romantisk morgonstund och bestämmer sig för att det ska bli den första av många. Den här sjuka komplotten har pågått för länge och grabbarna har fått nog. Senare kommer de hem och försöker sätta press på Leo, men han ligger steget före och har redan kallat dit polisen. ”Jag vill anmäla ett mordförsök. Dessa två försökte döda mig och jag har bevis.”

Dianas sluga plan

Dianas målsättning verkar vara att orsaka problem i John och Marlenas äktenskap och i dag försöker hon manipulera de äkta makarna med lite kvinnlig list. Först träffar hon John på stan och får veta att han fortfarande inte har berättat för sin fru att Leo är hans son. Diana utger sig för att vilja bevara den hemligheten, med risk för att Leo skulle reagera med ilska om faderskapslögnen avslöjades och hämnas på alla inblandade. Men senare letar Diana rätt på Marlena och antyder att John inte har varit helt ärlig om deras relation. ”Det gäller min son Matthew…eller Leo.” Ska hon avslöja sanningen och få John att framstå som en lögnare?

Livet kan börja

Chad och Abigail vaknar upp till en ny dag och ett nytt liv – tillsammans. Båda två är överens om att ”börja om på nytt som en familj” och Chad föreslår att de gör det i Paris. Trots att det är ett stort beslut, känner Abby direkt att det är rätt. Chad kan ta över tjänsten som Eve tackade nej till och sköta familjeföretagets filial i Europa. Dock kräver styrelsen att han är på plats redan i morgon och Chad vill inte lämna Salem utan att gifta sig med Abby först, så en hektisk dag väntar det nyförälskade paret! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.