TORSDAG 17 AUGUSTI 2017 · Eve är frestad att hämnas sin dotters död. Bo försöker ta kontakt med Hope. En berusad Aiden erkänner något häpnadsväckande för Hope. Bens intensiva ilska skrämmer Abigail.

Fnurra på telefontråden

Flygplanet från Mexiko kan inte lyfta på grund av oväder. Medan de väntar på att stormen ska bedarra, vill Bo veta vem mannen är som Hope tänker gifta sig med. Steve berättar att han heter Aiden Jennings, är försvarsadvokat, har en son i Ciaras ålder, och har charmat de flesta i stan – men inte Steve själv förstås. Bo bestämmer sig direkt för att Jennings måste vara en idiot. Till slut lyckas Steve laga telefonen så att Bo kan ringa hem. ”Fancy Face, det är jag” säger Bo i luren och vi håller andan av spänning… tills det visar sig att Hope inte hörde någonting på grund av en knastrig linje. Bo blir lika frustrerad som vi, och utbrister att han måste åka hem nu – även om de ska måsta flyga rakt in i stormens öga!

Onyktra sanningar

Hope får besök av sin onyktre fästman, som sluddrar fram att han inte vill göra henne illa och att han inte förtjänar henne. Hope blir orolig och försöker övertyga Aiden om att hon verkligen älskar honom och inte vill ställa in bröllopet. När Aiden börjar nyktra till, ber han om ursäkt och förstår att han gjort bort sig. När hon ber honom att sova över, skyller Aiden på att det betyder otur att göra det innan bröllopsnatten, men innerst inne är han rädd för att inte kunna genomföra sin dödliga plan om han älskar med henne i kväll.

Dödlig frestelse

Eve besöker medvetslöse Chad på sjukhuset och är frestad att stänga av maskinerna som håller honom vid liv, som hämnd för mordet på hennes dotter. Justin dyker upp i grevens tid och stoppar henne. Han bjuder ut henne på en drink och lovar att Chad kommer att få sitt straff. Kvällen slutar med att de kysser varandra.

Bråk om pengar

Abigail blir upprörd när hon får veta att Ben har tänkt ta emot belöningen från Paiges pappa, för att han hjälpte polisen att gripa Chad. Hon kan inte acceptera att de belönas på grund av någons tragedi, så hon vill inte ha med pengarna att göra. I så fall kräver hon att de skänker alltihop till välgörenhet. Ben blir upprörd och tycker inte att de har råd med det. Barnomsorg, blöjor och en förlorad inkomst gör det svårt att få ekonomin att gå ihop. Han fräser ilsket att de inte kan skaffa fler barn i så fall – förrän nån av hennes rika släktingar äntligen dör och låter dem ärva en förmögenhet! Abby blir helt förskräckt av hans utbrott och känner inte igen honom alls. Hon lämnar lägenheten och går till sjukhuset, samtidigt som Chad håller på att vakna upp från koman!


Kommentera