ÅTERKOMST · Den sliskige advokaten Ted Laurent är tillbaka och drar in Hope i en komplott som riskerar att bli mycket besvärlig.

Ted Laurent kommer tillbaka i avsnittet som är daterat tisdag 27 november.

Korrumperad advokat

I somras fick vi stifta bekantskap med Ted Laurent – en sliskig advokat med fransk brytning som först samarbetade med Kate i en konspiration mot Sonny och sedan anlitades som Theresas advokat i hennes vårdnadstvist med Brady om deras son. Sist vi såg Ted var i en konfrontation med Kate, som var upprörd och hotade att skjuta den korrupte advokaten sedan det framkommit att han hade utpressat hennes barnbarn Will. Därefter försvann Ted spårlöst och vi lämnades undrande över om Kate hade dödat honom eller inte. Den här veckan är Ted tillbaka och drar in Hope i en komplott som riskerar att bli mycket besvärlig.

Ciaras lögn

Det börjar med att Hope äter dessert med Rafe på sina föräldrars restaurang och får veta att hennes dotter Ciara ljög om att ha firat Thanksgiving med sina morföräldrar. Hope utreder saken närmare och upptäcker att hennes dotter var i sällskap med Ben Weston – den reformerade seriemördaren som Hope försöker sätta dit för mordbrand och som hon definitivt inte vill ha till svärson. Ett bittert gräl utbryter och Ciara hävdar bestämt att det inte pågår någonting mellan henne och Ben. När Hope ska gå därifrån, greppar någon plötsligt tag i hennes arm – Ted Laurent, som är tillbaka i Salem.

Tvivelaktigt samarbete

”Hope vet inte att han är korrumperad,” förklarar Kristian Alfonso (Hope) för tidningen Soap Opera Digest. ”Han vill ha beskydd från Stefan och Kate och Hope sätter honom verkligen på prov.” Gilles Marini (Ted) tillägger att ”Det är en helt annan värld för honom. Han gjorde nåt dumt och nu har han hamnat i en livshotande situation. Eftersom Ted Laurent var borta ofrivilligt, behöver han verkligen Hopes hjälp när han kommer tillbaka.” Ted ber Hope att inte säga något till Rafe, men ”I vanliga fall hade hon berättat det för Rafe,” påpekar Alfonso, så därför vill hon inte bli inblandad. Samtidigt blir Rafe vittne till en kyss mellan Ben och Ciara. ”Det är ofattbart,” säger Alfonso och ryser. ”Hon är chockad för att Herregud, det här händer så snabbt, jag har ingen kontroll över det och jag måste dra i tyglarna och göra nånting eftersom hon befinner sig i fara. Jag tror att det är Hopes drivkraft. Hennes engagemang och kärlek för sin familj och att skydda dem till varje pris har alltid varit hennes drivkraft. Hon är så känslig och bär fortfarande på smärtan från att ha förlorat ett barn. Hon bär det inom sig varje dag – självklart. När hon sen märker att hennes dotter är utsatt för fara så kan hon inte tänka klart. Och hon förlorade Bo, som var hennes livs kärlek. Hon försöker gå vidare, så vad ska hon göra?” Hope går med på att hjälpa Ted i utbyte mot information om Ben. ”Hon känner medlidande eftersom Stefan och Kate är inblandade – och Ben är ett kontroversiellt ämne för henne,” säger Alfonso. ”Hon tar med honom till familjen Hortons stuga,” och låter honom gömma sig från sina fiender där.

Ted ❤️ Hope?

Marini tror att det kan utvecklas något mellan de båda rollfigurerna. ”Ted Laurent har gjort många dåliga saker, men han är en hopplös romantiker och det är det enda jag har gemensamt med honom,” lovar han. ”Blickarna mellan Hope och Ted avslöjar en egen historia. Det är nåt som pågår, men det kanske aldrig blir nåt. Hon är förstås gift och vi får se vad som händer med det. Ted är manipulativ, men när han vill ha nånting, särskilt en kvinna, gör han sjuka grejer. Och det ska ni få se.” □

One Comment

  1. Pingback: Första kyssen 😘 smakar bäst! – Våra bästa år | Days.nu

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.