TISDAG 20 FEBRUARI, 2018 · Abby kommer hem till Chad och ska avslöja att hon lever, men möts av en obehaglig överraskning. Gabi blir besviken när hon förstår att JJ har hemligheter för henne igen och Ciara kan inte längre dölja sin svartsjuka över att Claire och Theo är ett par.

Svartsjuk faster

Ciara har varit Claires bästa vän (och faster 😉) sen de var barn, men i dag hotas C-tjejernas vänskap av destruktiv svartsjuka. Ciara är hemligt förälskad i Theo, men osäkerhet och missförstånd har hindrat dem från att bli mer än vänner och nu dejtar han Claire istället. När Ciara överlämnar en hembakad julklapp åt Theo (pepparkakor som är hans favorit) blir Claire irriterad och försöker subtilt markera sitt revir genom att skryta med hur lyckliga hon och Theo är tillsammans och vilken underbar jul de ska få. Ciara blir ledsen och beklagar sig för Julie, som tyvärr bara konstaterar att man inte kan tvinga en kille att älska en. Senare blir Theo besviken när han ser sin pappa och Valerie kyssas.

Hemligheter som förstör

Jennifer och JJ befarar att Abby inte ska våga ta tjuren vid hornen och avslöja för Chad att hon lever. Hon är ju så bräcklig och labil. Medan de diskuterar problemet, dyker Gabi upp utanför ytterdörren som står på glänt och hör JJ beklaga sig över svårigheten med att hålla det här hemligt för sin flickvän. Gabi håller god min och låtsas som ingenting, men blir besviken inombords över att JJ tydligen har hemligheter för henne fortfarande. Kanske han är otrogen igen? Senare försöker Gabi ge JJ en chans att erkänna vad han undanhåller. Han kan förstås inte avslöja att det handlar om hans syster, så han förnekar att han döljer något över huvud taget. Gabi blir irriterad och avbryter deras dejt med en ursäkt att hon inte mår bra.

Ödesdiger kyss

Abby är både nervös och förväntansfull inför kvällens dramatiska höjdpunkt – när hon ska avslöja för Chad att hon lever. Hon föreställer sig hur förstående Chad kommer att vara och hur romantiskt det kommer att bli. Andre varnar henne dock för att verkligheten kan bli annorlunda, även om han är säker på att de kommer att återförenas. Samtidigt får Chad besök av Gabi, som är upprörd över sin pojkväns svek och inser att hon inte kan vara tillsammans med JJ längre. Det finns ingen tillit kvar. Plötsligt kan hon och Chad inte längre motstå sina lustar och förenas i en het kyss – i precis samma ögonblick som Abby dyker upp och får en obehaglig överraskning när hon ser dem tillsammans!


Kommentera