MÅNDAG 6 NOVEMBER, 2017 · Summer erkänner för Maggie att hon är en bedragare. Abby inser att det bara finns ett sätt att bli av med Ben – genom att döda honom! Nicole gör en oväntad upptäckt.

Desperata lögner

Spänningen är olidlig när Abigail försöker övertyga Ben om att hon fortfarande älskar honom och att det var ett misstag att gifta sig med Chad. Hon hävdar att Chad är lika maktgalen som sin pappa och att han inte låter henne gå utanför dörren. Han har till och med drogat hennes mat och misshandlat henne. Därför blir Abby så lättad över att Ben dyker upp för att ”rädda henne.” Först verkar Ben tvivla på hennes berättelse, men hon lyckas övertala honom att följa med till övervåningen för att de ska älska med varandra. När de ligger i sängen, sträcker sig Abby efter en sax i nattduksbordet och hugger honom i bröstet! En våldsam kamp utbryter och Abby lyckas slå honom medvetslös med en lampfot.

Abbys heta hämnd!

Men de riktiga galenskaperna tar vid när Chad ringer för att kolla läget med sin fru. Abby ljuger och säger att allt är bra. Hon ber honom att handla mat och uträtta andra ärenden, för att hålla honom hemifrån, och skrider sedan till verket med en galen hämndplan! Abby binder fast Bens händer och fötter i sängkarmen och skvätter tändvätska på honom. Hon är fast besluten att bränna honom till döds, precis som han försökte göra med henne en gång. Plötsligt vaknar Ben och ser vad som är på väg att hända. I ett desperat ögonblick vädjar han till Abby om nåd. Hon kan inte döda en annan människa, för det är inte sån hon är. Abby håller med, men fräser att Ben är omänsklig och tänder en tändsticka!

Oärlighet ligger i släkten

Summer besöker Maggie på sjukhuset och berättar om sitt kriminella liv i Los Angeles. Hon försörjde sig genom att begå stölder och bedrägerier, även om hon visste att det var fel. Maggie erkänner att hon också är en skojare, för hon har vetat hela tiden att Summer inte var död. Maggie fattade beslutet att adoptera bort henne som nyfödd.

Nicoles dubbelgångare

Nicole blir förvånad när hon får veta att Victor har gett Deimos sin herrgård för att ”återbetala en skuld.” Nicole söker efter information på internet och hittar en bild på kvinnan som bröderna Kiriakis var rivaler om – och hon ser ut som en dubbelgångare till Nicole!


En kommentar

  1. yeah boyy

Kommentera