MÅNDAG 6 MAJ 2019・Nicole är tillbaka – hur överlevde hon branden och varför vill hon inte att Eric ska se henne utan kläder? Barnarövarens identitet avslöjas. Har Lani blivit besatt av lille David?

Tillsammans igen

Eric tror knappt sina ögon när han kommer hem och upptäcker att hans livs stora kärlek Nicole har återvänt livs levande. Han måste röra vid henne för att verkligen förstå att det här är på riktigt. En chockad Sarah har svårt för att hålla tillbaka tårarna, med tanke på att hon och Eric erkände sina känslor för varandra för bara några minuter sen. Eric möter hennes blick och vet inte vad han ska säga. ”Nicole lever och inget är viktigare än det”, lyckas Sarah klämma fram innan Rex tar med henne därifrån för att låta kärleksparet fortsätta sin återförening på tu man hand. När chocken har lagt sig, berättar Nicole att hon inte vet hur hon räddades från den brinnande byggnaden. Hon vaknade upp på akuten med svåra skador och det tog lång tid innan hon var på benen igen. Tanken på att återförenas med Eric och sin dotter motiverade henne att återhämta sig. När kyssarna är nära att övergå till något mer, drar sig Nicole undan och förklarar att hon inte vågar visa sig utan kläder för Eric på grund av allvarliga brännskador på kroppen. Eric lovar att det inte spelar någon roll – hon är alltid vacker i hans ögon. Men han är beredd att vänta tills Nicole känner sig redo att ta nästa steg. I natt får hon somna i hans trygga famn och i morgon ska hon få återförenas med sin dotter. Tror Eric – ovetande om att Holly är försvunnen.

Barnarövaren avslöjas

Chloe är panikslagen när hon tvingas inse att Holly verkligen är spårlöst borta. Hon finns ingenstans i huset eller på ägorna. Hon tar ut sin ilska och frustration över Stefan, som lovade att skydda hennes familj mot kartellskurkarna och tydligen klarade han inte av det. Nu kräver hon att polisen blir inkopplad. Hope blir avbruten i sin dejt med Ted och beger sig till DiMeras herrgård för att höra vad som har hänt. Hon kräver att Stefan entledigar sina vakter och inte är i vägen för polisens arbete. Vi tittare får se att kidnapparen rövar med sig Holly till ett motellrum och senare får besök av sin kumpan – Ted Laurent! Även kidnapparens identitet avslöjas – se vem det är i dagens avsnitt på Playdays!

Lani spårar ur?

Eli är orolig för sin flickväns besatthet av Jordan Ridgeways son som Rafe har gått med på att bli vårdnadshavare åt. Han befarar att gamla sår kommer att rivas upp när Lani tvingas inse att lille David inte är hennes son. Samtidigt är Rafe tacksam för Lanis hjälp, men även han ifrågasätter om hon inte hellre vill tillbringa sin lediga dag med pojkvännen. Lani hävdar att det inte är några problem och att hon mer än gärna vill sova över en natt till för att ta hand om barnet. □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.