TORSDAG 9 NOVEMBER, 2017 · Hope får ett obehagligt telefonsamtal från André i fängelset. Shawn känner sig inte bekväm med Lanis framfusiga beteende. Theo bjuder Ciara till skolbalen.

Ondskan ringer

Hope är förkyld och hemma från jobbet i dag, när hon får ett oönskat telefonsamtal från André i fängelset. Hans rättegång ska snart dra igång och han är säker på att bli frikänd. Sen ska han utkräva sin hämnd på Hope och hennes ”präktige pojkvän” som satte dit honom för mordet på sin far. Hope försöker hålla sig lugn, men när André antyder att Ciara ljuger om våldtäkten, får hon ett utbrott och ber honom dra åt helvete. Rafe får veta vad som hänt och råder Hope att inte låta sig bli provocerad. Han är säker på att André kommer att dömas och leva resten av sitt liv i fängelse. På tal om något trevligare – har hon hunnit smälta hans kärleksförklaring från i går kväll? Hope erkänner att hon också har känslor för honom, men efter all hennes otur med män på sistone så kan hon inte ge sig in i ett nytt förhållande. Det vore inte rättvist mot honom. Rafe håller inte med och tror att Hope behöver en man vid sin sida nu. Hope funderar en stund och inser sen att han har rätt. Hon grubblar för mycket istället för att agera – så hon överraskar honom med en kyss!

Dags att gå skilda vägar

Shawn försöker värja sig från Lanis sexuella närmanden på jobbet, vilket inte är det lättaste. Han känner sig inte helt bekväm med hennes framfusiga beteende. Senare träffar han Belle på puben och hon överlämnar skilsmässopapperna. Hon tror det är bäst att de båda går vidare på varsitt håll. Men när Lani dyker upp och visar demonstrativt att hon är den nya kvinnan i Shawns liv, kan inte Belle låta bli att känna sig lite svartsjuk.

Theo vet vad kärlek är

Theo samlar sitt mod och bjuder Ciara till skolbalen som snart går av stapeln. Ciara tackar ja, men beklagar sig senare för Claire att hon inte är på humör för någon bal efter alla tragedier som har hänt. Claire försöker peppa upp henne och prata om balens 80-tals tema. De hoppas att deras föräldrar har gamla kläder som de kan låna. Samtidigt försöker Abe ha ett snack med sin son om hans känslor för Ciara. Bara för att hon kysste honom, betyder inte det att hon är kär i honom. Theo blir irriterad och fräser att han inte är dum i huvudet bara för att han är autistisk. Han är säker på att Ciara besvarar hans känslor.


Kommentera