TISDAG 22 JANUARI 2019・Leo försöker utpressa Xander till sex. Rex ber Eric om hjälp att återförenas med Sarah. Ska Haley avslöja sin mörka hemlighet för Marlena?

Omaka par

En ny dag gryr i Salem och Xander blir väckt av ett oanständigt förslag från Leo: ”Om jag får en snabbis i sänghalmen, får du veta min hållhake på Sonny.” Även om de har många saker gemensamt, är homosexualiteten inte en av dem, klargör Xander. Leo tror ändå att han är en kille som gärna provar nya saker. Om Xander ska låta sig övertalas återstår att se. Samtidigt försöker Sonny smita ut för att träffa Will i hemlighet, men Leo stoppar honom i farstun och kräver att få följa med sin make på hans ärende. ”Vi måste ju hålla skenet uppe.”

Jakten på Leos mamma

John och Marlena äter frukost på puben och får sällskap av Will, som behöver hjälp. Leo har råkat avslöja att han har en dålig relation med sin mamma och kanske de kan utnyttja det för att bli av med honom – om de bara hittar mamman. John går med på att låna ut sina resurser för att spåra kvinnan. Han vet alltför väl hur det känns att vara åtskild från sin stora kärlek och försöker peppa upp Will med några goda råd.

Mörka hemligheter

Haley har sovit i JJ:s säng i natt (medan han har sovit på soffan) efter att Melinda har gjort henne hemlös. JJ bjuder på hemlagad frukost och försöker lirka fram sanningen om Haleys relation med Melinda. Han är säker på att de är släkt, vilket hon förnekar. Senare är det dags för Haleys första terapisession med Marlena, som hon är tvungen att gå på för att inte förlora jobbet. Till en början är Haley väldigt ovillig att prata om problemen som ligger bakom hennes självmordsförsök, men efter en stund lycka Marlena vinna hennes förtroende och det verkar som att Haley ska avslöja allt.

Hjälp en broder

Eric hamnar i en obekväm situation när Rex ber om hans hjälp att återförenas med Sarah. Eric försöker komma på ursäkter för att slippa, men Rex fortsätter att tjata. Han ber Eric att ringa till Sarah och arrangera ett möte mellan dem, så att han får en ny chans att förklara sig. Det behövs inte, för ett ögonblick senare knackar Sarah på dörren av en annan anledning. Hon har oroväckande nyheter åt Eric – Xander Cook överlevde explosionen och är tillbaka i Salem. Eric blir rasande och går raka vägen till Kiriakis herrgård för att konfrontera mannen som han håller ansvarig för Nicoles död! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.